Witam.
Ponowienie pytania z przed długiego okresu czasu. Czy są na forum osoby z Kielc i okolic które były by chętne na regularna spotkania przy planszówkach?
SurT
[Kielce] Ktoś chętny do stworzenia grupy planszówkowej?
[Kielce] Ktoś chętny do stworzenia grupy planszówkowej?
parafrazując:
Planszówka jaka jest, każdy widzi
- ale jej magiczność odkrywamy dopiero wtedy, gdy w nią zagramy
Planszówka jaka jest, każdy widzi
- ale jej magiczność odkrywamy dopiero wtedy, gdy w nią zagramy
- Don Simon
- Moderator
- Been thanked: 1 time
Re: [Kielce] Ktoś chętny do stworzenia grupy planszówkowej?
Dlugo musialem grzebac w archiwum, zeby sie tutaj dokopac.surt pisze:Witam.
Ponowienie pytania z przed długiego okresu czasu. Czy są na forum osoby z Kielc i okolic które były by chętne na regularna spotkania przy planszówkach?
SurT
Czy Kielce graja w gry planszowe? Na poczatku wrzesnia bede kilka dni w tym miescie i jesli np. we wtorek 04.09 lub w srode 05.09 odbywalo sie jakies granie to sprobowalbym wpasc...
Pozdrawiam
Szymon
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
- Mały brzydki pędrak
- Been thanked: 12 times
- Don Simon
- Moderator
- Been thanked: 1 time
Ale ja nie szukam graczy z Kielc grajacych w Warszawie, tylko grqaczy z Kielc grajacych w Kielcach i akurat wtedy chcacych/mogacych zagracMały brzydki pędrak pisze:Nie wiem czy Szymon wiesz, ale w OKO gości często 2-3 graczy pochodzących z Kielc, a zamieszkałych w Wawie.

Pozdrawiam
Szymon
Każdy może,prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczenie do krytyki, panie, tu nikomu tak nie podoba się.Tak więc z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, żeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie.
-
Ja chętnie z Tobą pogram. ostatnio zakupiłem Dungeoneera i nie mam za bardzo z kim grać a szkoda
a stworzenie gr. ,,plaszówkarzy" to fajski pomysł wiec jak ktoś z Kielc chce pograć to niech pisze do mnie na moje gg: 12923869 ja zawsze chętnie 

Witam, jakimś rozwiązaniem mogły by być odwiedziny w środy w Wargamerze (Planty 6/1) od ok. 16.00. Przewija sie ten dzień średnio ok.10 graczy, grający w planszówki.
Pozdro
Pozdro
Człowiek człowiekowi .... człowiekiem