O Graalu w stołecznej GW
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
O Graalu w stołecznej GW
Jak mi doniesiono w OKO w stołecznej Gazecie Wyborczej z piątku 13 lipca pojawiła sie wzmianka o sklepie. Czy jest może na sieci? Jakoś jej nie znalazłem. Czy ktoś moze podrzucić linka? Jesli nie ma, to moze jest na tyle krótka, że można ją przepisać albo zeskanować?
Czekam na nawał klientów pytajacych się o Magię i Miecz. Aaaaa...
Czekam na nawał klientów pytajacych się o Magię i Miecz. Aaaaa...
- MichalStajszczak
- Has thanked: 548 times
- Been thanked: 1609 times
- Kontakt:
Zeskanowałem informację o sklepie Graal
PS. Nie wiedziałem, że macie w sprzedaży nie tylko kostki i pionki, ale także plansze
PS. Nie wiedziałem, że macie w sprzedaży nie tylko kostki i pionki, ale także plansze
Re: O Graalu w stołecznej GW
Znacznie więcej jest klientów pytających o jakąś fajną grę do pogrania z dziećmi. Albo coś, co pozwoli nie nudzić się na działce. Na szczęściedraco pisze: Czekam na nawał klientów pytajacych się o Magię i Miecz. Aaaaa...

Nie bój się więc tak o tego MiMa

aswiech: nie mamy czegoś takiego
-
-
- Browarion
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 2 times
Acik, Dasilwa --> jak zaczniecie sprowadzać do sklepu asortyment w stylu: domki, drewniane kostki (domki) małe, duże i nietypowe
, jakieś znaczniki róznorodne, plansze i inne elementy...
... WOW, będę pod wrazeniem... i z pewnością co jakiś czas wpadnę nie tylko towarzysko
(o plansżówkach nie wspominam - o oczywistościach się nie pisze
)
Co do żóltych domków i innych takich - jak będziecie mieli wszystko w wersji natural + farbki: JUPI :mgreen:
pozdro

... WOW, będę pod wrazeniem... i z pewnością co jakiś czas wpadnę nie tylko towarzysko

Co do żóltych domków i innych takich - jak będziecie mieli wszystko w wersji natural + farbki: JUPI :mgreen:
pozdro
niby stary koń, a jednak z ogromnym sentymentem do zabaw i uciech wszelakich
No to chyba ja już więcej do sklepu nie wpadnęAcikCieslik pisze: Draco tancuje, Hudson rymuje, Dasilwa przytakuja a Kuba stepuje.

Wpieriod! - niekoniecznie efektywnie, ale efektownie.