Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Chciałbym tylko poinformować, że pomimo awarii naszej stronki, to poniedziałkowe spotkania w pubie Alibi nadal odbywają się regularnie w godzinach 18:00-24:00. http://gramajda.pl/
Nowe osoby zawsze mile widziane. Działamy już prawie dekadę
Pomyślałem, że stali bywalcy mogliby wrzucić swoje listy posiadanych gier z profilu Boardgamegeek w tym wątku (zwykle gramy w to, co ktoś przyniesie). Pozwoli to umówić się na jakiś konkretny tytuł i może zachęci do przyjścia nowych bywalców. Ja już swoją listę wrzuciłem. Jak ktoś podeśle mi na PW to zaktualizuję pierwszego posta.
Cześć, nigdy nie byłem u Was, może wkrótce się wybiorę jak z frekwencją? Średnio ile jest osób? Jest tłoczno czy raczej miejsca sporo ? Fajny istotnie pomysł aby wstępnie się umawiać na jakis tytuł bo raz ze można już zapoznać się wcześniej wstępnie chociaż z regułami a dwa nie każdy tytuł każdemu musi leżeć . Ja np tak średnio lubię ciężkie suche euro a celuje bardziej w strategie jakby co - moja kolekcja poniżej