Jako że dowiedziałem się ostatnio od znajomego o tej aplikacji i po przetestowaniu jej byłem zadowolony z tego, co oferuje, uznałem, że podzielę się z Wami informacją o niej.
W krótkich słowach, Boardly jest listą spotkań planszówkowych w Waszej okolicy.
Macie do dyspozycji listę wydarzeń stworzonych przez innych użytkowników filtrowaną według waszych kryteriów - ogrywanych gier (gry zaciągane są z BGG) i lokalizacji. Możecie też ustawić powiadomienia, gdy pojawi się wydarzenie z grą, która was interesuje. Bardzo spoko jest to, że gdy ktoś dołącza do Twojego wydarzenia, to od razu wysyła informacje o tym, czy np. zna dany tytuł, czy chce zagrać pierwszy raz - przydatne przy cięższych tytułach

Warto zaznaczyć, że Boardly dostępne jest tylko na Androidzie - iOS w planach. Generalnie rozwija się, dochodzą co jakiś czas nowe funkcje, głównie te proponowane przez społeczność na FP: https://www.facebook.com/boardlyapp/
Co o niej myślicie? Znacie, używacie?
//Boardly jest aplikacją całkowicie darmową, a ja sam nie jestem z nią powiązany - stąd pozwoliłem sobie zamieścić tę informację jako wspieranie dobrej idei, nie reklamę.