Ktos z kolegow jedzie na Pyrkon ew jest z Poznania i na Pyrkonie bedzie?
Zlecilbym kupienie przedpremierowo Przerazajacych Podrozy

Pisac pw
Nie widziałem czegoś takiego. Pytałem się Phalanxów czy może będą coś mieli ale jedyne co wiem, że na pewno stoisko + coś jeszcze ale to tajemnica.NeXuS AlphA pisze: ↑08 cze 2023, 16:53 A z innej beczki, istnieje gdzieś jakieś "zestawienie" co ma premierę w tym roku na Pyrkonie? Czy tak na prawdę to po prostu Listy z Zaświatów oraz Shards of Infinity?
W moim przypadku idę sam (a będzie to też mój pierwszy Pyrkon). A na niespodziewane zakupy biorę po prostu... chudy portfel
To fajnie
TMB = Too Many Bones, tak? W kwestii wnoszenia gier to niestety nie wiem ale zawsze można napisać e-mail do organizatorów albo wysłać wiadomość na messengerze - organizatorzy rozwieją wątpliwości. W kwestii miejsca to jest gralnia planszówkowa (bodajże w pawilonie 6). Co do grania do późna, to raczej jest tak, że taka gralnia (wraz z wypożyczalnią) jest otwarta i w dzień i w nocy, można grać do białego rana. Natomiast ja będę na Pyrkonie tylko przez jeden dzień, w piątek.badirama pisze: ↑11 cze 2023, 21:04 Chętnie! Właśnie się zastanawiałem czy jakaś grę zabrać, będzie tam miejsce żeby się ze swoją gra rozłożyć? Bo bardzo bym chciał z kimś zabrać w TMB - gram solo, nikt w to ze mną w mojej okolicy grać jak do tej pory nie chciałnaprawdę nie wiem czemu, to bardzo wciągająca i wyjątkowa gra, wcale nie taka trudna do nauki! Na drugim miejscu chciałbym w 2 zagrać w Burncycle. Może zbierze sie kilka osób tutaj chętnych na wspólne popykanie w te gry? Bo pyrkon długi i zeby na chwile odpocząć od tłumów, myśle ze fajnie by było pograć kilka godzin/dziennie w coś. Albo wieczorem do późna? Ktoś wie jak to działa na pyrkonie i do której max?
Nie wiem jak będzie w tym roku ale z tego co czytałem, to na poprzednich edycjach można było na sali gier planszowych wziąć od obsługi taki balonik, który dawał innym osobom znać, że szukasz graczy do gry (albo chcesz się przyłączyć). W razie czego możesz sobie pobrać aplikację konwencik - tam jest dużo informacji, łącznie z mapkami
Czy jest sens jechać tylko w niedzielę na Pyrkon? Sam musisz sobie na to pytanie odpowiedzieć. Jak dla mnie nie, ale ja patrzę przez pryzmat ekonomiczny.