Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam zaczynam robić filmiki na tiktoku może w przyszłości na yt.
Zapraszam do mnie na kanał będę dodawał więcej filmików https://vm.tiktok.com/qQtQ7o/
Jeśli się podoba proszę zostawić serduszko oraz napisać komentarz
Zaletą jest niewątpliwie fakt, że te nagrania są takie krótkie.
A wadą jest niewątpliwie fakt, że te nagrania są... takie krótkie.
No cóż... przez 3 minuty obejrzałem wszystko, co masz na kanale. Maksymalna czas nagrania, to, z tego co wyczytałem 15 sekund (i można łączyć do 4 nagrań, uzyskując tym samym minute nagrania). Aż sobie pomyślałem, jakim wyzwaniem byłoby zrobić recenzję gry w tym formacie. To musiałoby być samo sedno, bez żadnych nawet pauz wypełnionych, raczej wcześniej spisane i przećwiczone. Ale może to by było to, czego wiele osób szuka?
Z ciekawości poszukałem czy już ktoś na forum pisał o TikToku - widzę że trochę stereotypowe spojrzenie, szczególnie jeżeli chodzi o twórców i użytkowników... Serwis przez ostatni rok mocno się rozwinął. Aktualnie można wrzucać maksymalnie trzyminutowe filmy (to od niedawna), a że mam w tym niejakie doświadczenie wrzuciłem dwa filmy omawiające Moje Miasto i Fantastyczne Światy. Wrzuciłem je też jako Shorts na YouTube. Na tej niewielkiej próbie oglądalność na TikToku w porównaniu do YT jest kilkukrotnie do kilkudziesięciu razy większa. Baza userów bardzo duża i to takich którzy mogą być zainteresowani planszówkami ale nie siedzą bardzo głęboko w planszohobby.