Opis wydawcy:

Przy okazji podrzucam link do mojej recenzji - LINK

Bardzo prosimy jako forumowicze, skoro założyłeś wątek, uzupełnij informacje w pierwszym poście - zgodnie ze "sztuką" wrzuć linka do grafiki, w tytule dopisz nazwisko autora/autorów - rozwiń lepiej swoją myśl.Ginet pisze: ↑29 sie 2020, 11:04 Nie znalazłem jeszcze wątku więc zakładam. Co myślicie nt. Little Town od Portalu? Dla mnie prościutki worker placement (chyba najprostszy w jaki grałem), świetnie nadający się do gry "rodzice <-> dzieci". Bardziej ograni gracze IMHO raczej nie mają tu czego szukać :/
Przy okazji podrzucam link do mojej recenzji - LINK![]()
Słusznie, dzięki za zwrócenie uwagi i poprawkęmauserem pisze: ↑29 sie 2020, 13:00Bardzo prosimy jako forumowicze, skoro założyłeś wątek, uzupełnij informacje w pierwszym poście - zgodnie ze "sztuką" wrzuć linka do grafiki, w tytule dopisz nazwisko autora/autorów - rozwiń lepiej swoją myśl.Ginet pisze: ↑29 sie 2020, 11:04 Nie znalazłem jeszcze wątku więc zakładam. Co myślicie nt. Little Town od Portalu? Dla mnie prościutki worker placement (chyba najprostszy w jaki grałem), świetnie nadający się do gry "rodzice <-> dzieci". Bardziej ograni gracze IMHO raczej nie mają tu czego szukać :/
Przy okazji podrzucam link do mojej recenzji - LINK![]()
Jeśli mienisz się recenzentem to słabo odrobiłeś zadanie, niestety![]()
Dlatego cieszę się, że trochę w ciemno brałem prosto od Portalu dla tych 4 bonusowych budynków bo gierka finalnie często ląduje na stole i przynajmniej jest większa regrywalność.
Ogólnie jak się nie przekroczy 60pkt to uznaję, że słabo poszłokrzyss pisze: ↑17 lis 2021, 14:41 Ja również miałem przyjemność zagrać w Little Town. Lubię gry typu WP, przetwarzanie surowców itp.
Pytanie mam, czy osiągnięcie 60pkt jest trudne czy raczej łatwe? Przyznam, że jeszcze się nie udało mi tego powodu przekroczyć. Grałem kilka razy w składzie 2 osobowym.
Na 3-4 raczej ciężko osiągnąć takie wyniki, przynajmniej nam się nigdy to nie udało. Na 2 gra jest bardzo taktyczna i jesteś w stanie przewidzieć co Twój przeciwnik może chcieć zrobić. A co do wsadzania kija w mrowisko to jak najbardziej, gra bez psucia planów przeciwnikowi nie miałaby sensu dla mnieKurczu pisze: ↑19 lis 2021, 10:25 60 punktów? no to musicie być świetniw moich partiach zwycięzcy mieli około 50 punktów, ale grałem tylko w 3 i 4 osoby, może na 2 jest na tyle luźniej, że można więcej punktów wykręcić, a może też gracie miło i sobie nie psujecie wzajemnie planów. Ja uwielbiam wstawić pracownika w środek silnika przeciwnika, albo jeszcze lepiej postawić mu w środek budynek
![]()