witam
czy mozecie zaproponowac jakies modyfikacje zakonczenia bo te co sa chyba nie sa za fajne.sama gierka jest super ale te zakonczenie nie podchodzi mi.
czekam na propozycje dzieki.
pozdrawiam serek
Railroad Tycoon - propozycje modyfikacji zakonczenia
- BloodyBaron
- Been thanked: 1 time
Re: Railroad Tycoon - propozycje modyfikacji zakonczenia
Ponieważ gra jest długa, my gramy tak długo, aż zgłodniejemy. Potem składamy grę, że zmieścić pizze na stole. : )
- Nataniel
- Administrator
- Been thanked: 6 times
- Kontakt:
Nie rozumiem jak mozecie byc glodni w czasie gry - my gramy az wszystkie wagoniki beda zjedzone, potem chyba nie ma sensu kontynuowac rozgrywki? Wiem, ze jest opcjonalna zasada rzucania sie znacznikami pustych miast, ale jakos nie przyjela sie w naszej grupie.
= Artur Nataniel Jedlinski | GG #27211, skype: natanielx =
= Festiwal gier planszowych w Gdyni - GRAMY! =
= Festiwal gier planszowych w Gdyni - GRAMY! =
- BloodyBaron
- Been thanked: 1 time
Nataniel, to musieliście grać moim egzemplarzem, nim kupiłem go w Rebelu, bo po otwarciu pudełka okazało się, że wagonika nie było już żadnego - zostały tylko lokomotywy i , na szczęście, znaczniki pustych miast. Dobrze, że choć tyle, bo nie mógłbym nawet wyśledzić, kiedy gra się skończyć powinnaNataniel pisze:Nie rozumiem jak mozecie byc glodni w czasie gry - my gramy az wszystkie wagoniki beda zjedzone, potem chyba nie ma sensu kontynuowac rozgrywki? Wiem, ze jest opcjonalna zasada rzucania sie znacznikami pustych miast, ale jakos nie przyjela sie w naszej grupie.

_________
Moje gry
Moje gry
to co się dzieje w tym wątku to nawet nie jest offtopic!