Generator podziemi z MiM
Generator podziemi z MiM
Witam. Pamiętam, że kiedyś nabyłem czasopismo Magia i Miecz. W tym numerze był świetny generator podziemi. Nie pamiętam jaki to był numer. Jedyne co kojarzę to karty z Doom Troopera - kardynał Duran, kosa Semai i Alakhai przebiegły, które były chyba na ostatniej stronie do wycięcia czy jako nowinki. Kojarzy ktoś numer lub ma skan tego generatora?
-
- Has thanked: 271 times
- Been thanked: 180 times
Re: Generator podziemi z MiM
A pamiętasz może czy to był już w tym nowszy, mniejszym formacie, czy w starym - A4?KOSHI pisze: ↑11 lut 2022, 20:34 Witam. Pamiętam, że kiedyś nabyłem czasopismo Magia i Miecz. W tym numerze był świetny generator podziemi. Nie pamiętam jaki to był numer. Jedyne co kojarzę to karty z Doom Troopera - kardynał Duran, kosa Semai i Alakhai przebiegły, które były chyba na ostatniej stronie do wycięcia czy jako nowinki. Kojarzy ktoś numer lub ma skan tego generatora?
- itsthisguyagain
- Has thanked: 264 times
- Been thanked: 450 times
Re: Generator podziemi z MiM
jak był doom trooper to na pewno w starym formacie.shod pisze: ↑11 lut 2022, 20:40A pamiętasz może czy to był już w tym nowszy, mniejszym formacie, czy w starym - A4?KOSHI pisze: ↑11 lut 2022, 20:34 Witam. Pamiętam, że kiedyś nabyłem czasopismo Magia i Miecz. W tym numerze był świetny generator podziemi. Nie pamiętam jaki to był numer. Jedyne co kojarzę to karty z Doom Troopera - kardynał Duran, kosa Semai i Alakhai przebiegły, które były chyba na ostatniej stronie do wycięcia czy jako nowinki. Kojarzy ktoś numer lub ma skan tego generatora?