Radlands
O grze:
Pojedynkowa karcianka w klimatach neonowej postapokalipsy.
Liczba graczy: 2
Autorzy: Daniel Piechnick
Instrukcja: ...
Ciekawe linki:
- BGG: BGG
- Wątek kampanii KS: forum
- Recenzje: ...
Tanio już było, dodatkowo autor i wydawnictwo też by chciały zarobić.
Przecie to sklep wydawcy. Będzie pewnie 65-70 w normalnych sklepach.
Karcianka Star Wars z podobną podejrzewam zawartością jest za 120 zł w przedsprzedaży.
A ja nie przeliczam na czas tylko na frajdę, której nie mogę ocenić jak nie będę chciał kupić przez cenę. To takie czcze gadanie
No ok, tylko licencja to znów inna para kaloszy. Ile kosztuje normalny zestaw Unmatched(znów sama w sobie gra jest droga jak na zawartość pudła), a ile podobny zestaw na znanej licencji?kokosowy14 pisze: ↑08 lis 2022, 13:51Karcianka Star Wars z podobną podejrzewam zawartością jest za 120 zł w przedsprzedaży.
A Hero Realms z prawie o połowę większą liczbą kart, ale bez żetonów wychodzi kilka złotych taniej.kokosowy14 pisze: ↑08 lis 2022, 13:51Karcianka Star Wars z podobną podejrzewam zawartością jest za 120 zł w przedsprzedaży.
Szczerze mówiąc to w przypadku pojedynkowej gry "tego typu" pewnie jeszcze te 70zł jestem w stanie dać (liczę że za tyle bedzie w sklepach), ale np cena Wiecznej Zimy przy tym że po prostu gier podobnego kalibru trochę jest i nie trzeba za nie dawać nawet 200zł, a wątpie żeby nagle WZ była jakaś cudowna w stosunku do nich. Jak się już jest nastawionym to łatwiej przepłacić, wiadomo że nie ilość komponentów robi grę.
Wszystko kwestia indywidualna. Według mnie nie ma zbytnio sensu wyceniać na podstawie komponentów. Może być gra wydmuszka z masą komponentów jak i skromna w komponenty świetna gra.Mr_Fisq pisze: ↑08 lis 2022, 14:08A Hero Realms z prawie o połowę większą liczbą kart, ale bez żetonów wychodzi kilka złotych taniej.kokosowy14 pisze: ↑08 lis 2022, 13:51Karcianka Star Wars z podobną podejrzewam zawartością jest za 120 zł w przedsprzedaży.
Dla mnie jest ok, w granicach tolerancji.
Będą jako dodatki do gry okolo 20 listopada.