BartP pisze: ↑19 lip 2023, 10:42
Po pierwsze, nie ma hejtu. Lepiej nie nadużywać tego słowa, bo straci a znaczeniu. Warto odróżniać mowę nienawiści od narzekania czy krytykowania.
Masz rację, powinienem napisać krytuje/marudzi, bo jak wspomniałeś hejt ma znacząco mocniejszy wydźwięk.
BartP pisze: ↑19 lip 2023, 10:42
Po drugie, można narzekać i nie proponować nic w zamian. Człowiek nie zna się na wszystkim, ale czuje, że coś nie styka. Jak oglądasz beznadziejny film, to też go nie skrytykujesz, bo lepszego nie nakręcisz? Ja tam uważam, że warto krytykować (sensownie), bo dzięki temu komuś może to dać do myślenia.
Narzekasz na innych, a sam walisz tyle literówek i ortografów w swym poście, że aż dziw bierze.
I co to w ogóle ma być za odbijanie piłki? Ktoś zwraca uwagę na problem przeseksualizowanych wizerunków kobiet w grze, a ty riposta, że skoro takie rzeczy widzisz, to z tobą coś musi być nie tak? To jest mega niefair! Ucina to wszelką dyskusję i jeszcze atakuje wprost osobę, która zgłasza problem. Też nie podoba mi się, jak kobieta w grze ma przerośnięte, sterczące nienaturalne cyce; najlepiej w biustonoszu-zbroi.
Co to za wartościowa krytyka. Figurki są jakie każdy widzi. Wnosi cokolwiek do dyskusji? Tylko opinie, że komuś się to nie podoba. To samo do tytułu: "Dochodzenie". Gdzie tu cokolwiek wartościowego? Sensowna krytyka ma rację bytu, tutaj jej nie znalazłem.
Co innego napisać film jest miałki, a dać konkretne argumenty potwierdzające to stwierdzenie.
WOW, doczepienie się do mojej ortografii, stylistyki itd, wysokich lotów BartP

czy ja komuś wytknąłem w tym wątku lub innym takowe rzeczy?
Nie wiem, czytałeś ten wątek od początku? Mój wpis ciągnął wątek "Dochodzenia". Za jednorazowy tekst o piersiach/seksualizacji bym nie ścigał

A tu się pięknie połączyło.
Co do wielkich rozmiarów no cóż, kto co lubi i komu to przeszkadza. W tej dyskusji o seksualizacji zawsze jakoś brak strony męskiej, gdzie mamy przypakowanych mężczyzn w samych gaciach, ale to akurat nie jest poruszane lub często spychane na boczny tor.
detrytusek pisze: ↑19 lip 2023, 09:50
Napisz czy dałeś radę jak będziesz kleić te newralgiczne fragmenty.
Element tak wielki, że może zabić

Ciekawe czy zrobią do tego odpowiedni atak xD albo obrażenie. U White Lion dało się mu odciąć jaja, więc byłbym zawiedziony jeśli nic tam takowego nie będzie.