dziwny tytuł a dziwny! Wbrew pozorom chodzi o wydawnictw oczy serie 2-osobówek. Mam Zaginione Miasta ver kieszonkową, która pokazałem mojej Oli. Co się okazało...o dziwo(?) bardzo jej się podoba. Jak nie przyjeżdzam z ta gra do Krakowa to mam ciche dni...prawie

Juz swoje żale wylałem w art o grach na które patrzymy z obrzydzeniem...wiec forum chce potraktować jak wizyte u lekarza...wielu lekarzy

Szukam jakiejś gry 2 osobowej karcianej nie musi trwać 10 min jak ZM. Ważne żeby była 2 osobowa, łatwa, przyjemna, miła(wiem wiem tak to tylko w Erze) i...temat podobał się płci pięknej!
Zastanawiam sie nad Jambo i Baloon Cup...z serii Kosmosu gralem tylko w BC i pdobal mi sie ale cena jest zaporowa. Z drugiej storny widze ze wszystkie gry z tej serii maja taka sama cene wiec moze jednak sie skusze.
Jak macie doświadczenie i służycie radą...chetnie posłucham...
PS
Myślałe mo Mr Jacku ale...temat i sposób gry może jednak nie trafić. Poza tym 120 zł piechotą nie chodzi

PS1/2
Battle Line mam w wydaniu samoróbkowym...ale nie siadl z racji ...ehhh brzydkiego wykonania (jakies stworki) - może by sie też na to zdecydować?
PS2
Właśnie buduje stos dla ZM. Może pochwalę się zdjęciami z egzekucji tej gry...