Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
WawaGra - Planszówki na PGE Narodowym po sukcesie pierwszej edycji wracają z drugą! Tym razem będziemy bawić się przez dwa dni Cztery piętra PGE Narodowego czekają na Was 30 listopada i 1 grudnia. Znajdziecie tam jeszcze więcej atrakcji niż rok temu, kiedy odwiedziło nas ponad 7 tysięcy graczy z całej Polski
Nie udało mi się wejść do środka. Zobaczyłam tylko dłuuugą kolejkę i schody zablokowane przez ochroniarza. To było o 10:30. W kolejce były zarówno osoby z biletami jak i bez. Żałuję zakupu biletów, ciekawe czy można uzyskać zwrot...
iskierka pisze: ↑30 lis 2024, 11:41
Nie udało mi się wejść do środka. Zobaczyłam tylko dłuuugą kolejkę i schody zablokowane przez ochroniarza. To było o 10:30. W kolejce były zarówno osoby z biletami jak i bez. Żałuję zakupu biletów, ciekawe czy można uzyskać zwrot...
Też bylem około tej godziny. Weszliśmy po 40 minut czekania.
Fakt, można było lepiej to zorganizować, ale to co było w środku zrekompensowało czas oczekiwania
Ja od 10:30 czekałem równą godzinę do wejścia. Gdy przeszedłem przez drzwi z ochroną i myślałem, że to już, okazało się, że na dole przy szatni jest druga część kolejki, która łączy się z kolejką od parkingu podziemnego. Taka niespodzianka.
Niepoważny był brak informacji i nieogarnięcie szybkiego wejścia dla osób z biletami. Spodek był bezproblemowy, gdy mijało przerażenie gigantyczną kolejką, która jednak stała po coś innego.
Na szczęście byłem bez córki i w przyszłym roku (jeśli już) to też jej nie wezmę.
A czy wiadomo, z czego wynikała ta sytuacja na wejściu? Nawiasem mówiąc później ten korek się rozładował i np. o 14:30 żadnej kolejki do wejścia nie było.