Przypadkiem natrafiłem na to forum i widząc że jest ono całkiem aktywne postanowiłem spróbować poszukać tutaj rozwiązania mojego „problemu".
A więc, tak jak głosi tytuł, szukam osób którym mógłbym pomóc zrealizować plan stworzenia gry planszowej (najlepiej z okolic Krakowa, bądź Katowic. Jednak nie jest to koniecznością) Jeżeli masz pomysł, lub jesteś na etapie testowania swojej rozgrywki, ale nie masz czasu stworzyć do niej odpowiedniej oprawy wizualnej, pomogę ci z miłą chęcią. Jestem otwarty na propozycje jeśli chodzi o styl graficzny, z chęcią również spróbuję swoich sił w modelowaniu 3D wraz z drukiem, jeżeli zajdzie taka potrzeba.
A teraz chciałabym wyjaśnić dlaczego szukam takich osób i jak wygląda moja sytuacja.
Jestem studentem trzeciego roku na kierunku Grafika Reklamowa i Edytorska , w tym roku zaczynam pisać pracę licencjacką. Bardzo chciałem żeby była ona związana z czymś, co mnie interesuje, więc wymyśliłem temat zaprojektowania oprawy wizualnej do gry planszowej. Promotorka zatwierdziła temat, co oznacza że zaczynam szukać kogoś kto pomoże mi zrealizować moją pracę.
Uprzedzając pytania o kwestie finansowe. W tym przypadku nie oczekuje zarobku. Moim celem jest pozytywnie zaliczyć licencjat. Praca na zasadzie "coś za coś". Ja oferuję pomoc przy tworzeniu gry. W zamian dostaję możliwość pisania licencjatu na interesujący mnie temat. Jeśli ktoś rzeczywiście będzie chciał mi zapłacić, spoko. Jeżeli nie, też będzie okej.
Tyle i aż tyle.
Jeśli kogoś zainteresuje mój wpis, bardzo mnie to ucieszy