Temat jest tak naprawdę w tej grze w zasadzie całkiem pomijalny ale oryginalny brzmiał dla mnie idiotycznie (pokaz cyrkowy??!) więc sam wybrałem konkurs psich (a w zasadzie yorkowych) umiejętności albo jako trochę bardziej edukacyjny rywalizację fotografów przyrody. Robione trochę na szybko i jak pewnie widać gołym okiem z dość ordynarnym wykorzystaniem generatora AI ale do moich rodzinnych testów jest w sam raz i może komuś się też przyda. Żetonów specjalnie nie projektowałem, bo zamierzam wykorzystywać liczenie punktów normalnie na kartce, a samą talię 45 kart znacznie łatwiej spakować.
Format gotowy do wydruku A4 na papierze samoprzylepnym i wycięcia, karty przygotowane dla popularnego formatu CCG 63x88 mm do naklejenia np. na jakieś niepotrzebne, "crapowe" karty MtG, Pokémon TCG albo Disney Locarna. Have fun

Edit: Dodałem do każdej wersji zestaw sześciu kart, które w grach 3-5 osobowych mogą pełnić funkcję żetonów "Scout & Show" (zakrywane gdy użyte), a w 2-osobowej żetonów "Scout", a także po trzy małe, praktyczne ściągi z hierarchią układów kart - wszystko w formacie kart, żeby ładnie się z nimi pakowało.