Gra wyszła w 2023 roku, doczekała się wersji sklepowej, cieszy się bardzo dobrymi opiniami, nawet część użytkowników tego forum ściągała ją z zagranicy, jednak nikt nie pokusił się o podzielenie się wrażeniami o samej grze. Poniżej link do strony na BGG:
https://boardgamegeek.com/boardgame/349 ... board-game
Zapraszam do dyskusji posiadaczy tytułu, co wam się podoba a co nie. Widzę, że gra jest obecnie niedostępna, mimo, że jej starsze odsłony (2 i 3) są wciąż na rynku. Szykuje się jakiś dodruk, ktoś coś wie? Czy jest szansa, że ktoś to wyda na naszym rynku?
Resident Evil: The Board Game (Sherwin Matthews)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
- garg
- Has thanked: 1782 times
- Been thanked: 1279 times
Re: Resident Evil: The Board Game (Sherwin Matthews)
Zaplanowałem sobie jej ogrywanie na wakacje, więc pewnie wtedy napisze coś więcej. Chcę ograć ją razem z poprzednią częścią, żeby mieć porównanie
.

Mam / Sprzedam/wymienię
(Może nie wystawiłem, ale też chętnie wymienię)
Najstarszy offtop świata: Ceterum censeo Carthaginem esse delendam ;-)
(Może nie wystawiłem, ale też chętnie wymienię)
Najstarszy offtop świata: Ceterum censeo Carthaginem esse delendam ;-)