Cyberpunk Legends: Into the Night (Autor nieznany-jeszcze)

Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier.
NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Awatar użytkownika
BOLLO
Has thanked: 1325 times
Been thanked: 2024 times
Kontakt:

Cyberpunk Legends: Into the Night (Autor nieznany-jeszcze)

Post autor: BOLLO »

Na Twitterzze link kieruje do Night Crew Game...czyi ktoś od nich projektuje.

6 czerwca niespodziewanie zapowiedziano nową produkcję osadzoną w uniwersum Cyberpunk 2077. Tym razem nie chodzi jednak o grę na PC czy konsole, lecz o karciankę stawiającą na kooperację oraz szybką i przystępną rozgrywkę dla od jednego do czterech graczy.

Gra nosi tytuł Cyberpunk Legends: Into the Night City. Oferuje ona kooperacyjną rozgrywkę, podczas której gracze muszą współpracować jako zespół, by stawić czoła różnorodnym wyzwaniom. Te obejmują zarówno walkę z niebezpiecznymi przeciwnikami, jak i rozwiązywanie łamigłówek. Nie zabraknie również wyborów wpływających na rozwój fabuły, a w trakcie zabawy pojawią się znane postacie z uniwersum, takie jak Alt Cunningham czy Johnny Silverhand.

https://naekranie.pl/aktualnosci/cyberp ... ght%20City.

https://www.ppe.pl/news/371729/cyberpun ... e-gre.html

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
BOLLO
Has thanked: 1325 times
Been thanked: 2024 times
Kontakt:

Re: Cyberpunk Legends: Into the Night (Autor nieznany-jeszcze)

Post autor: BOLLO »

Gracze spekulują że to karcianka od Piotra Jasika (GTTV) bo coś o tym mówił na kanale.....ale ja tego ani nie potwierdzam ani nie dementuję. Chociaż według mnie to nie jego projekt.
Pomnik
Has thanked: 409 times
Been thanked: 287 times

Re: Cyberpunk Legends: Into the Night (Autor nieznany-jeszcze)

Post autor: Pomnik »

BOLLO pisze: 11 cze 2025, 06:56 Gracze spekulują że to karcianka od Piotra Jasika (GTTV) bo coś o tym mówił na kanale.....ale ja tego ani nie potwierdzam ani nie dementuję. Chociaż według mnie to nie jego projekt.
Autor kompletnie nie wygląda jak on więc raczej odpada.
Autor przy okazji pochwalił się ze bardzo lubi AH LCG i jednym z wyzwań bylo przeniesienie opowiadania historii z dziennika kampanii na karty narracyjne.
"Real darkness have love for a face. The first death is in the heart, Harry."
ODPOWIEDZ