[Trójmiasto] Osadnicy z Catanu - Turniej w GameOx`ie

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Esteban

[Trójmiasto] Osadnicy z Catanu - Turniej w GameOx`ie

Post autor: Esteban »

Serdecznie zapraszamy na cotygodniowy turniej OSADNIKÓW Z CATANU. Zagraj w najpopularniejszą grę planszową w GameOx`ie

Gramy podstawową wersją osadników. W przyszłości raz na miesiąc będziemy grali w osadników z dodatkami (żeglarze i miasta i rycerze). Obowiązuje zasada PRZYJAZNEGO ZŁODZIEJA, tj: nie wolno postawić złodzieja na polu przylegającym do osady gracza, który ma tylko 2 punkty zwycięstwa (jawne).

Jako że na GameRoom`ie mamy tylko jeden (dość wysłużony :) ) egzemplarz, mamy prośbę o zabranie ze sobą swoich Osadników. Osoba, która przywiezie własny egzemplarz jest zwolniona z wpłaty wpisowego !

Wpisowe - 5zł, zwycięzca zgarnia całą pulę z przeznaczeniem na zakupy w naszym sklepie (jest możliwość "odkładania" puli na przyszłe turnieje).
Start w każdy piątek o godzinie 15:00, proszę się nie spóźniać :)

Miejsce: Klub GameOx Gdynia, ul.Świętojańska 83 (w tunelu do ulicy Bema)
Kontakt: Tel. (058) 669-7777; gadu-gadu:1189220
Ostatnio zmieniony 15 paź 2009, 00:49 przez Esteban, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
sowacz
Has thanked: 1 time
Been thanked: 33 times

Re: [Trójmiasto] Osadnicy z Catanu - Turniej w GameOx`ie

Post autor: sowacz »

Fajnie by jeszcze było wiedzieć w jakim dniu jest ten turniej ;]
Esteban

Re: [Trójmiasto] Osadnicy z Catanu - Turniej w GameOx`ie

Post autor: Esteban »

dzięki za uwagę :)

tekst skopiowałem z kalendarza sklepu, gdzie pozycje sa przypisane pod konkretny dzień :)

już poprawiłem, gramy w każdy piatek o 15:00

Jest dość kamaralnie, na 1 turnieju zjawiło sie 6 osób, na ostatnim 4. Zachęcam do gry, myślę, że jest więcej graczy w 3-mieście :)
ODPOWIEDZ