[Trojmiasto] Gracz szuka eqipy do Starcraft Board Game
[Trojmiasto] Gracz szuka eqipy do Starcraft Board Game
Witam;
Jestem strasznie ciekawy jak w rzeczywistosci wyglada Starcraft Board Game, slyszalem od cholery pozytywnych opinii. Zrobilem rozeznanie w mojej okolicy, ale nie ma zainteresowania "tym swiatem", ludziki wola klimaty fantasy lub HPL - dlatego tez nie ma sensu bym sam dla siebie kupowal SCBG..
Tak wiec poszukuje kontaktu do druzyny, ktora posiada gre i poszukuje gracza, najlepiej z Trojmiasta (lub okolic)
Z checia podlace sie na kilka gier. Kontakt do mnie najlepiej najlepiej na PM lub tu na forum.
Pozdrawiam.
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!
PS: prosze nie pisac tu odpowiedzi jak dobra/zla jest ta gra - sam chce to sprawdzic.
Jestem strasznie ciekawy jak w rzeczywistosci wyglada Starcraft Board Game, slyszalem od cholery pozytywnych opinii. Zrobilem rozeznanie w mojej okolicy, ale nie ma zainteresowania "tym swiatem", ludziki wola klimaty fantasy lub HPL - dlatego tez nie ma sensu bym sam dla siebie kupowal SCBG..
Tak wiec poszukuje kontaktu do druzyny, ktora posiada gre i poszukuje gracza, najlepiej z Trojmiasta (lub okolic)
Z checia podlace sie na kilka gier. Kontakt do mnie najlepiej najlepiej na PM lub tu na forum.
Pozdrawiam.
SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!
PS: prosze nie pisac tu odpowiedzi jak dobra/zla jest ta gra - sam chce to sprawdzic.
Re: [Trojmiasto] Gracz szuka eqipy do Starcraft Board Game
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... &start=775
Gdańsk, forty, Schron
Starcrafta mamy, 100 innych gier też, spotkania środy piątki 17- do ostatniego chętnego klucznika
Czasem nawet grywamy w takie lekkie gry jak SC, w sumie ładne wykonanie, banalne zasady, jak sie komuś chce rozłozyć to idzie
Gdańsk, forty, Schron
Starcrafta mamy, 100 innych gier też, spotkania środy piątki 17- do ostatniego chętnego klucznika

Czasem nawet grywamy w takie lekkie gry jak SC, w sumie ładne wykonanie, banalne zasady, jak sie komuś chce rozłozyć to idzie

Dzieki!
Planuje wpasc do Was w srode 13.01 ok 18:30, z 1 kumplem.
Bedzie miejsce / czas / gracze by odpalic Starcraft'a?
Moze zagramy team-play by nowi nie byli od razu w plecy?
Jest gdzies mapka jak do Was dojechac? Znalazlem jakis link ale nie dziala... mozna tam gdzies drezyne zaparkowac?
Pozdro!
Planuje wpasc do Was w srode 13.01 ok 18:30, z 1 kumplem.
Bedzie miejsce / czas / gracze by odpalic Starcraft'a?
Moze zagramy team-play by nowi nie byli od razu w plecy?

Jest gdzies mapka jak do Was dojechac? Znalazlem jakis link ale nie dziala... mozna tam gdzies drezyne zaparkowac?
Pozdro!
sam chyba z 3 razy wklejalem linka z mapka...
http://www.wikimapia.org/#lat=54.355512 ... 28&m=b&v=8
auto to na parkingu obok strazy miejskiej chyba najlepiej, parking po 17tej bezplatny
potem taka brukowana drozka z zakazem wjazdu z 100-150m pod gorke i masz budynek, pierwsze drzwi to schron, opisany
aha, no i nie napalaj sie tak od razu na SC
na takie gry to trzeba sie umawiac najlepiej, pierwszy raz przyjdz, zobacz jak u nas jest, potem bedzie lepiej, no i zapraszam do watku schronu
http://www.wikimapia.org/#lat=54.355512 ... 28&m=b&v=8
auto to na parkingu obok strazy miejskiej chyba najlepiej, parking po 17tej bezplatny
potem taka brukowana drozka z zakazem wjazdu z 100-150m pod gorke i masz budynek, pierwsze drzwi to schron, opisany

aha, no i nie napalaj sie tak od razu na SC

na takie gry to trzeba sie umawiac najlepiej, pierwszy raz przyjdz, zobacz jak u nas jest, potem bedzie lepiej, no i zapraszam do watku schronu
no przeciez wlasnie staram sie umowicSoulless pisze: aha, no i nie napalaj sie tak od razu na SC

to umawiaj sie w watku schronu 
mnie nie namowisz raczej, stesknilem sie za innymi grami

mnie nie namowisz raczej, stesknilem sie za innymi grami

To w sumie ciekawe stwierdzenie, szczegolnie porownujac je do pierwszego zdania z Unofficial SCBG Strategy Guide: "Starcraft is one of the most complex games FFG ever published".Soulless pisze:Czasem nawet grywamy w takie lekkie gry jak SC, w sumie ładne wykonanie, banalne zasady, jak sie komuś chce rozłozyć to idzie
Mam na półce i prawie nie mam z kim grac, wiec pewnie mozemy sie jakos dogadac.
Tylko jak juz to chenie bym sie umowil na wiecej niz jedna rozgrywke.
W sumie stwierdzenie prawdziweveross pisze:To w sumie ciekawe stwierdzenie, szczegolnie porownujac je do pierwszego zdania z Unofficial SCBG Strategy Guide: "Starcraft is one of the most complex games FFG ever published".Soulless pisze:Czasem nawet grywamy w takie lekkie gry jak SC, w sumie ładne wykonanie, banalne zasady, jak sie komuś chce rozłozyć to idzie

Co wcale nie oznacza, że Starcraft jest grą ciężką, czy trudną, a raczej to, że FFG mało wydaje ciężkich tytułów

To wpadaj!Duch pisze:Mam na półce i prawie nie mam z kim grac, wiec pewnie mozemy sie jakos dogadac.
http://www.gry-planszowe.pl/forum/viewt ... &start=775
Witam;
Sa chetni na Starcrafta, by zagrac 13.01?
Moge wpasc do Schronu z kumplem, jakby sie znalazly jeszcze ze 2 osoby, ktore znaja zasady - byloby super!