Można łączyć bez problemu:Migdał pisze:To jak finalnie wychodzi porównanie Dreadmire vs Onslaught ?
Mam Onslaughta i zastanawiam się nad Dreadmire. Nie wiem tylko czy całkowicie wymienić jedno na drugie, czy połączyć. Czy dodatek The Hive można łączyć z Dreadmire?
Czyli zamieniasz "talię" wrogów na tą z hive, ale grasz na zasadach Dreadmire (jeśli chcesZ), czyli w 1szej rundzie każdej fali walczysz z tylko z 3 potworami, a w 3ciej rundzie dokładasz bosa.The Hive, The Brood, etc., this will determine which Encounter Decks are used. Note that only the Encounter Decks featuring these enemies will be used!
If desired, one can play using the Dreadmire method of Enemy generation instead of the static “4 per Round” of Onslaught. If this is done be sure to remove all Bosses from the Hive Encounter Deck, as you would in Dreadmire.
Czy grafiki są ładniejsze, to zależy od gustu. Mi również bardziej pasuje "klimat" z onslaught, ale dreadmire jest ciutkę lepszy w mojej opinii Czy warto ? W sumie gdybym miał onslaught to i tak kupiłbym dreadmire. Mam tylko dreadmire i kupię onslaught tylko jeśli faktycznie znudzi mi się ogrywanie dreadmire.