Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
W piatek postaram sie byc, ale to zalezy czy zdrowie mi pozwoli. Z checia bym zagral w Race'a i moze jakas ekonomie? Moze Wysokie Napiecie? No chyba, ze ktos ma jakies inne propozycje (sprobowalbym tez Starcrafta z checia).
Mam nadzieję, że tym razem dotrę. Przyniosę grę Bacchus Banquet. Szybką lekką grę o alicie Rzymskiej w momencie największego jej moralnego rozpasania. Kaligula, Klaudiusz, Msalina. Agrypina i takie tam jeszcze inne ciekawe postaci, które mają się najeść i nie zginąc.
Sprzedam: Arkham Horror - edycja PL - Cena: 130 pln
Race for the Galaxy okazał się dla mnie zbyt skomplikowany, za to Formula i Bacchus były świetne. w Formule nawet prowadziłem, ale zdradziecka akcja dywersyjna sprawiła, że ostatecznie ukończył wyścigi na dalszym miejscu
Formula poczatkowo nie podobala mi sie, pozniej jednak zrozumialem, ze to po prostu bardzo fajny party-game. Nie polecam osobom, ktore nie lubia negatywnej interakcji
A gra o obrzeraniu sie jest dziwna. Z jednej strony jak gram to mam uczucie, ze cos jest niedopracowane. A po skonczonej partii mam uczucie niedosytu i chce jeszcze raz
ja mogę przyjechać z Przemkiem tylko zaproponujcie jakieś tytuły i liste kto by grał
wpisuje nas na pandemica albo agricole (jeśli ktoś przyniesie )jak pojawia sie inne tytuły to dam znać
Nayan
"Dopóki na świecie będzie istniał człowiek, będą też wojny."
jak tam u Was ostatni dzień w roku? będziecie w coś grać? ja idę do znajomych więc, jest szansa pograć w coś.
a jak tam chęci grania w piątek 2 stycznia? ja będę na pewno, a z okazji pewnego małego święta stawiam kawałek pizzy i coś do picia, kto przyjdzie pograć
w piątek będę a dzisiaj postaram się kogoś z rodziny namówić na Wsiąść do pociągu:Europa wszystkim życzę szampańskiego sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku.
Nayan
kolderek proszę weź Stone Age powinienem być z kolegą który chce to spróbować, jeśli mogę mieć jakieś życzenia jeszcze to prosiłbym bym Evenfall o Agricole dla porównania
Nayan