A ja się zapisałem i chętnie będę edytował wpisy kiedy znajdę chwilę. 10 minut dziennie daje 3650 minut w skali roku.
jax pisze:Dokladnie zgadzam sie z wafflem i melee. Gdy przeczytalem o inicjatywie od razu nasunelo mi sie pytanie: po co? Teraz widze ze powinno brzmiec raczej: dla kogo? Nie dla mnie i geekow sledzacych na co dzien bgg, ktorego pod wzgledem zawartosci informacji juz nikt nie przebije.
Chyba co do tego, że nie jest to dla starych geeków to się wszyscy zgadzamy. Ale to właśnie stare geek'i powinni edytować taką stronę. Kto jest lepszym źródłem informacji jak nie znawcy tematu siedzący w tym od lat?
Idea propagowania planszówek chyba trochę "zdechła". Silna ekipa z calej Polski gotuje się we własnych sosie. Ja wiem, że są konwenty, ja wiem, że na nich pojawia się dużo nowych ludzi (pytanie ile osób z tych nowych to znajomi "starych geeków"?

), jednak to chyba za mało, prawda?
Na koniec - zadajcie sobie pytanie - co jest dzisiaj najsilniejszym medium? Odpowiedź chyba każdy zna.
Ale koniec końców każdy zrobi jak uważa, wielu nie zmieni zdania, niektórzy się przekonają, a ta dyskusja zakończy się jak prawie każda na tym forum - NICZYM.
Pozdrawiam