Już się pogodziłem z myślą, że tak nie będzie

Już się pogodziłem z myślą, że tak nie będzie
Działa, bo ludzie uwielbiają tworzyć własne teorie na podstawie bardzo ograniczonych informacji. Zanim się kampania w ogóle zacznie ludzie będą zainteresowani grą. I potem będą chcieli sprawdzić ile im się tych predykcji spełniło. Pamiętaj, że do rozpoczęcia zbiórki jeszcze 3 miesiące, a co dopiero potem, ludzi trzeba jakoś zainteresować.
Na tym etapie, przy tej marce, na pudełku mogłoby być nazwisko Marian Psikuta i wynik byłby dokładnie taki sam
Chyba nie jesteś na tyla naiwny, żeby wierzyć, że nazwisko Łukasza wywołuje za granicą takie zainteresowanie na bgg? Ale ludzie są różni, więc nie oceniam.
No to akurat mega słabo, liczyłem również na wiedźminki z prostego powodu - łatwiej mojej dziewczynie się wczuć w klimat grając dziewczyną, tak jak jej koleżankomkamron6 pisze: ↑13 lut 2021, 16:00 A mnie śmieszy to, że jak część recenzentów i polskich graczy marudzi na gry kampanijne 50+ godzin, to dużo zagranicznych komentarzy ma nutkę: "mam nadzieję że to będzie naprawdę długa kampanijna gra". Plus oczywiście mikro aferka na bgg, że Wookie jest seksistowski, bo nie będzie wiedźminek![]()
I najlepiej jak w innych grach, dać im armora który ledwo przysłania postać ale daje te same staty co zbroja palladyna ..podejrzany pisze: ↑13 lut 2021, 17:08No to akurat mega słabo, liczyłem również na wiedźminki z prostego powodu - łatwiej mojej dziewczynie się wczuć w klimat grając dziewczyną, tak jak jej koleżankomkamron6 pisze: ↑13 lut 2021, 16:00 A mnie śmieszy to, że jak część recenzentów i polskich graczy marudzi na gry kampanijne 50+ godzin, to dużo zagranicznych komentarzy ma nutkę: "mam nadzieję że to będzie naprawdę długa kampanijna gra". Plus oczywiście mikro aferka na bgg, że Wookie jest seksistowski, bo nie będzie wiedźminek![]()
Z resztą sam też lubię jakąś fajną wojowniczką pograć
Może w jakiś dodatkach dla wspierających znajdą się postaci damskie
![]()
Niech będzie, wyjaśnię Ci.Deem pisze: ↑13 lut 2021, 16:53Przyznaję bez bicia - jestem. Ale ja staram się czytać cudze wypowiedzi raczej bezpośrednio, żeby nie dokonywać zbytecznych nadinterpretacji. Swoją drogą, aż mnie zaciekawiło o co TAK NAPRAWDĘ chodziło w moim poście, bo wydawał mi się całkiem prosty i pozbawiony drugiego dnia.
... de facto próbując zdeprecjonować fakt, że to Wookie ze swoją grą trafił na #1 Hotness BGG, nie tylko treścią swojego posta, ale też dobierając "zabawne" nazwisko do tego uroczego zestawienia.
Ja bym wskazał, iż masz błędną optykę postrzegania tego sukcesu. To nie Wookie (który jest raczej mało znany w międzynarodowym świecie projektantów gier) ze swoją grą (o której dalej tak naprawdę niewiele wiadomo) trafił na pierwsze miejsce. To marka: The Witcher trafiła tam ciągnąc ze sobą Wookiego.Bruno pisze: ↑13 lut 2021, 17:59... de facto próbując zdeprecjonować fakt, że to Wookie ze swoją grą trafił na #1 Hotness BGG, nie tylko treścią swojego posta, ale też dobierając "zabawne" nazwisko do tego uroczego zestawienia.
Ja bym bardziej powiedział, że Western Legends + MK. Runebound to jednak za prosta gra i praktycznie bez interakcji w porównaniu do tego, co zostało zapowiedziane w Wiedźminie. Mnie zastanawia to, jak będzie wyglądał rozwój postaci od strony ekwipunku. W sumie chyba nikt o tym do tej pory nie wspomniał, albo mnie to ominęło.Brzmi jak western legends + runebound.
Jeszcze nie jest za późno, mógłbyś zaproponować swoje usługi i poprowadzić im tą kampanie, żeby obyło się bez wtopy tym razem.
1. Zapewne będzie jakiś bonus dla tych któzy wesprą w pierwszych 24-48h - zniżka albo gadżetypodejrzany pisze: ↑14 lut 2021, 16:27 Zastanawiam się jakie będą korzyści ze wspierania projektu od początku. Nie do końca kumam te kampanie na goonboard i zagramw.to i może ktoś kto np. brał udział w kampanii Tytanów czy innych kampaniach tego typu może mi powiedzieć jedną rzecz: czy można dostać zawartość której już nigdy później kupując gre w sklepie nie dostanę? Bo jak tak to tymbardziej w to wchodzę żeby mieć ekskluzywy![]()