Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
munek pisze: ↑13 maja 2021, 09:06
^^ tak na prawdę chodzi mi tylko o polską instrukcję. Chociaż w sumie gra nie jest jakaś mega skomplikowana to budzi dużo niejasności więc nie moge się za nią jakoś szczególnie zabrać
Sprytny plan, ale bez "myszkowania" po forach BGG sie chyba nie obejdzie, klasyczny Jerry Hawthorne
Strasznie jest napisana ta instrukcja. Mało intuicyjna i 2 raz podchodzę do scenariusza i ciagle mam wrażenie że coś źle gramy. No nic wypada zrobić kawe i poczytać BGG
cool_max pisze: ↑14 sie 2021, 20:54
A czy coś wiadimo o "porzuconym" projekcie wydania gry Zdarzenie czyli Aftermath ?
"porzuconym"?
Byla przedsprzedaż, potem wydawnictwo zwróciło pieniądze i poinformowało, iż na razie nie wyda tej gry. Dlatego zapytuje czy coś nowego wiadomo w tym temacie.
Na F przed tygodniem ktoś zacytował - podobno - odpowiedź wydawnictwa:
Dzień dobry! Aktualna sytuacja w kraju oraz fakt, że wciąż czekamy na informacje od oryginalnego wydawcy Zdarzenia sprawiają, że niestety nie możemy aktualnie podać wiążących dat Pamiętamy jednak o obydwu grach, trzymamy rękę na pulsie i jak tylko będziemy mogli powiedzieć już coś pewnego, to ogłosimy to na naszym fanpage'u
To pewna wiadomość odnośnie Summoner Wars 2nd Ed. ? Pytam się bo ma być prezentem
W tych czasach nic nie jest pewne dopóki nie pojawi się w magazynie wydawcy.
Ja już się nauczyłem, że jak kupować coś na prezent to tylko jeśli jest dostępne w sklepie od ręki. Inaczej to nie ma sensu, bo praktycznie zawsze są opóźnienia i przez to nie ma sensu się stresować czy dojedzie na czas
Paweł "Jedyny sposób, aby zwyciężyć w kłótni, to unikać jej." - Dale Carnegie
W związku z pojawiającymi się pytaniami o Summoner Wars 2.0, postanowiliśmy odpowiedzieć na nie zbiorczo w jednym poście. Gry na ten moment są już: wyprodukowane, odebrane z fabryki, oczekujące na załadunek
Otrzymaliśmy także orientacyjną datę naszego załadunku - ma on nastąpić między 4 a 10 października.
Kolejne daty będziemy mogli Wam podać w momencie, gdy gry znajdą się już w pociągu i będą do nas jechać. Oczywiście, jak tylko będziemy mieć konkretne informacje, będziemy je Wam przekazywać