Kanban Automotive Revolution - bo zdałem sobie sprawę, że to nie mój poziom
Tak offtopowo, ale zaskakuje mnie kupowanie gry od razu z dodatkami i promkami bez spróbowania. Później po dwóch partiach gra nie siada i wio...Golfang pisze: ↑13 sie 2021, 14:22 7th Continent - zagrałem kilka scenariuszy - gra nie była wyciągana na stół od dość dawna - szkoda żeby drogi tytuł leżakował
Legendary Aliens z dodatkami - byłem napalony, kupiłem wszystko co było, zagrałem 2 razy... i kompletnie mnie ta gra odrzuciła. Dwa razy dostałem całkowicie po dupie kręcąc się wkoło i widząc że nie mam możliwości wygrania - jakbym chciał ciągle dostawać po dupie - to wolałbym zonie kupić pejcz... (a grę sprzedałem w bardzo dobrych pieniądzach)
Harry Potter Miniatures Game - kupiłem bo chciałem grać z córką - lubi HP. Jednak bariera angielskojęzyczna była za wysoka, figsów do malowania mam zatrzęsienie z innych gier - poleciała pod młotek.
Bo to jest choroba... a Tobie zazdroszczęhipcio_stg pisze: ↑13 sie 2021, 14:31Tak offtopowo, ale zaskakuje mnie kupowanie gry od razu z dodatkami i promkami bez spróbowania. Później po dwóch partiach gra nie siada i wio...Golfang pisze: ↑13 sie 2021, 14:22 7th Continent - zagrałem kilka scenariuszy - gra nie była wyciągana na stół od dość dawna - szkoda żeby drogi tytuł leżakował
Legendary Aliens z dodatkami - byłem napalony, kupiłem wszystko co było, zagrałem 2 razy... i kompletnie mnie ta gra odrzuciła. Dwa razy dostałem całkowicie po dupie kręcąc się wkoło i widząc że nie mam możliwości wygrania - jakbym chciał ciągle dostawać po dupie - to wolałbym zonie kupić pejcz... (a grę sprzedałem w bardzo dobrych pieniądzach)
Harry Potter Miniatures Game - kupiłem bo chciałem grać z córką - lubi HP. Jednak bariera angielskojęzyczna była za wysoka, figsów do malowania mam zatrzęsienie z innych gier - poleciała pod młotek.
Wracając do wątku - nic ostatnio nie sprzedałem, bo mam same fajne gry![]()
Wszyscy dążymy do stanu nirwany, który Ty już osiągnąłeś...hipcio_stg pisze: ↑13 sie 2021, 14:31
Wracając do wątku - nic ostatnio nie sprzedałem, bo mam same fajne gry![]()
Już mogłeś napisać prawdę, że potrzebowałeś na wkład własny na mieszkanie
wiesz dlaczego polska wersja jest droższa od angielskiej? Bo angielskiej nie trzeba tłumaczyć, a polską stety/niestety tak
Ale przecież kolega porównuje cenę Szczęk Lwa do dużego Glooma, również w polskiej wersji. Tam też jest tłumaczenie (znacznie więcej) i też wydawca pewnie chce zarobić.
Z ciekawości, po ile to teraz chodzi ? Bo zacząłem się zastanawiać nad sprzedażą
180 i kupiec sam się zgłosił z pocałowaniem ręki