A dlaczego by nie doliczać? W Galleriście insert przecież jest od razu w cenie

A dlaczego by nie doliczać? W Galleriście insert przecież jest od razu w cenie
Dlatego polecam od dawna już przez nas stosowany - schodkowy stopień trudności. Był on zaproponowany w którymś z dodatków. Sprawdza on się świetnie, i dzięki nie ma żadnej losowości typu przegrana na początku gry przez 2-3 trudne karty mitów.KOSHI pisze: ↑17 paź 2021, 21:41 Eldritch Horror: Pod Piramidami - bo chyba nigdy nie przekonam się do tej gry. Niby jest git ale 3 podejście i cały ten setup, obsługa gry i losowość w fazie mitów jakoś mnie nie może przekonać a nie będę się bawił w optymalizowanie talii mitów. Już próbowałem i albo jest za łatwo, albo za trudno, albo jestem za marudny...Mam wszystko oprócz piramid i masek i nie widzę dalej inwestować w serię bo tylko będzie większa wtopa. Idzie pod młotek.
Zadałem sobie to pytanie już kilka razy i zupełnie bez żalu rezygnowałem
Chyba wspominali, że dorzucą do kolejnego druku nowy content jeszcze, dobrze pamiętam ? Swoją drogą u mnie "DM" zniknęło w sumie z tego samego powodu z półki, co u Ciebie. Za dużo dobra, za mało czasu na kompromisyLossentur pisze: ↑27 paź 2021, 16:25 Deep Madness (obecny all-in od Czachy). Zamównie złożone, ale zwlekałem z opłaceniem więc zostało anulowane. Pełno pozycji z półki wstydu czeka jeszcze na ogranie, drugie tyle w drodze, a patrząc na zaangażowanie Czachy w ten projekt to jeszcze nie raz będzie okazja kupić. Dodatkowo po cichu liczę, że trafi się promocja 40-50% w ich sklepieJestem też ciekaw planowanej kampanii KS na trzeci dodruk tego tytułu.
Nie wrzucał bym takich informacji, bo to zupełnie nic nie wnosi...
tak bardzo grafiki sa dla ciebie wazniejsze od samejrozgrywki, mechaniki i tła fabulrnego?
U mnie to też był jeden z powodów dla których zrezygnowałem swego czasu z nowego Descenta
Grafika stanowi dla mnie równie ważną składową co mechanika i tło fabularne. Wszystko się nawzajem uzupełnia.
Rzeczywiście nie ma sensu na 2 osoby ?kuleczka91 pisze: ↑29 paź 2021, 11:01 Nie kupiłam Clash of Cultures:ME, bo posłuchałam trochę i gra na 2 w to nie ma sensu, a najczęściej gram w takim składzie. Do tego nie do końca widzą mi się figurki z gry, bo wyglądają jak jakieś figurki żołnierzyków z tanich sklepów z zabawkami![]()
Dla wielu ludzi wygląd ma większe znaczenie niż mechanika. Ile to jest kiepskich gier z figurkami, które się jakoś sprzedają za niemałe sumy, a ile dobrych mechanicznie gier z kiepską oprawą graficzną zostaje "półkownikami"? Ile to razy słyszałem, że ktoś nie kupi gry, bo okładka nie krzyczy "kup mnie". Wymówki czasami są kiepskie, ale jak nie ma innych?
Zarówno Gambit jak i Humigraj odradzalipreshiq pisze: ↑29 paź 2021, 20:11Rzeczywiście nie ma sensu na 2 osoby ?kuleczka91 pisze: ↑29 paź 2021, 11:01 Nie kupiłam Clash of Cultures:ME, bo posłuchałam trochę i gra na 2 w to nie ma sensu, a najczęściej gram w takim składzie. Do tego nie do końca widzą mi się figurki z gry, bo wyglądają jak jakieś figurki żołnierzyków z tanich sklepów z zabawkami![]()