Wkrótce będziemy pakować na statek.
Dodatku do Camel up póki co nie ma, będzie za to spin off.
Wkrótce będziemy pakować na statek.
Pracujemy nad tematem. Niestety na ten moment nie mogę powiedzieć nic bardziej konkretnego, ponieważ sytuacja jest złożona.
Dostaliśmy pierwsze egzemplarze poprodukcyjne. Musimy je teraz zatwierdzić i pakujemy na statek. Jakąś przybliżoną datę będę w stanie podać, gdy nam się to uda. W każdym razie jest już blisko...
Sytuacja podobna, jak z Brzdękiem Legacy. Produkcja skończona, trzeba zapakować na statek.
To kiedy można się spodziewać podania ceny i uruchomienie (przed)sprzedaży obu gier?
Jak pisałem przy okazji Brazila, podawanie cen "z góry" przy obecnej sytuacji ekonomicznej jest praktycznie niemożliwe (no dobra: możliwe, ale mocno ryzykowne).MaciekK5454 pisze: ↑29 gru 2021, 10:29To kiedy można się spodziewać podania ceny i uruchomienie (przed)sprzedaży obu gier?
Nie pytam o dotarcie tych gier do sklepów, bo to pytanie padło wyżej.
Jeśli miałbym wskazać grupę społeczną, która z uwagi na posiadane doświadczenie powinna sobie najlepiej poradzić z tym zadaniem, to byliby to właśnie miłośnicy planszówekLeser pisze: ↑29 gru 2021, 10:44 Cała "zabawa" z pakowaniem na statek polega na zgraniu logistycznym. Mamy Legacy, mamy Camel up, mamy Dobry rok i tak dalej. Trzeba to upchnąć do kontenerów w taki sposób, żeby nie płacić grubej kasy za transport chińskiego powietrza. Wbrew pozorom to nie jest łatwe zadanie.
Przydaliby się jacyś w chińskich portachMaciekK5454 pisze: ↑29 gru 2021, 11:00Jeśli miałbym wskazać grupę społeczną, która z uwagi na posiadane doświadczenie powinna sobie najlepiej poradzić z tym zadaniem, to byliby to właśnie miłośnicy planszówekLeser pisze: ↑29 gru 2021, 10:44 Cała "zabawa" z pakowaniem na statek polega na zgraniu logistycznym. Mamy Legacy, mamy Camel up, mamy Dobry rok i tak dalej. Trzeba to upchnąć do kontenerów w taki sposób, żeby nie płacić grubej kasy za transport chińskiego powietrza. Wbrew pozorom to nie jest łatwe zadanie.![]()
Jasne, zapisuję sobie, żeby uruchomić ten temat.konradstpn pisze: ↑29 gru 2021, 19:42 Czy udostępnicie wcześniej na stronie instrukcję Dobrego Roku?
Cena bedzie w okolicy 200 zł pewnie - troche bez sensu cisnac po grze, ktora jeszcze nie jest wydana - skad pomysl, ze naklad niedoszaconay, ze bedzie kosmiczna itp?MaciekK5454 pisze: ↑05 sty 2022, 07:36 Mój hype co do Brzdęka Legacy zamienia się powoli we frustracje. Cena pewnie będzie kosmiczna bo znając życie nakład jest pewnie niedoszacowany.
Bo dodruki dotychczasowych Brzdęków znikały dość szybko ze sklepów, a tu mamy doczynienia z pierwszym, testowym nakładem. Niemniej mój post jest wyrazem moich wewnętrznych obaw i odczuć, nie przesądzam, że mój scenariusz się ziści. Może faktycznie cena będzie 200zł a moje obawy bezpodstawnejapanczyk pisze: ↑05 sty 2022, 08:44Cena bedzie w okolicy 200 zł pewnie - troche bez sensu cisnac po grze, ktora jeszcze nie jest wydana - skad pomysl, ze naklad niedoszaconay, ze bedzie kosmiczna itp?MaciekK5454 pisze: ↑05 sty 2022, 07:36 Mój hype co do Brzdęka Legacy zamienia się powoli we frustracje. Cena pewnie będzie kosmiczna bo znając życie nakład jest pewnie niedoszacowany.
W tym momencie na prawde ciezko okreslac ceny jak shipping osiagal astronomiczne kwoty
Też obstawiam taką cenę ale nie SCD tylko u tanich detalistów. Nie ma uzasadnienia oczekiwać ceny rzędu 200 pln z groszami
Obecnie angielska jest za 320 zł w meplu, znajac polityke cenowa Lucrum beda chcieli wydac gre w przystepnej cenie, wiec naprawde bym się nie nastawiał na 350, a raczej stawiam, ze ze znizkami w sklepach bedzie sporo ponizej 300