JollyRoger90 pisze: ↑30 mar 2023, 09:30
Równo rok nie wrzucałem nic, więc pewnie o niektórych grach zapomniałem
Ostatnio wpadło:
Mindbug - szybki filler, całkiem chwalony. chciałem sprawdzić, a trafiła się dobra okazja do kupna od kolegi z forum
Tajniacy Duel - Jesteśmy z żoną wielkimi fanami Tajniaków i Pojedyenk był w orbicie zainteresowań i czekałem na dobrą okazję
Botanik - Niesamowicie siadło po poczcie planszowej. To jakiś fenomen, bo praktycznie nikt tego nie sprzedaje z drugiej ręki. W końcu zakupione w empiku (miałęm voucher, to nie było aż tak żal)
Aeons End Nowy początek + Tajemnica Dziczy - Jako dozgonny fan całej linii nie mogło tego u mnie zabraknąć. Kilka parti rozegranych i ekspedycje wypełniają tę lukę, której mi brakowało
Trek12 - okazja w empiku, żona lubi roll and write, zatem ciężko było nie sprawdzić

za tę cenę jest dużo zawartości plus koperty do otwarcia po zdobyciu pewnych osiągnięć
Ze starszych rzeczy to:
Wiedźmin Stary świat - BB all inn plus mata. Czekam na dostawę, jak pół polski xD
Zamku Burgundii - Podstawka plus mata od AR. Figurki i inne addony nie są potrzebne w tej grze. Czekam na dostawę
Tsukuyumi: Sunrise Kingdom - zakupione wraz z dodatkowymi frakcjami. Teraz mam chyba komplet. czekam na promke na mate ;p
Skymines - w Mombase nie grałem, ale chodziło to za mna. Bardzo chciałem sprawdzić, zwłaszcza, że dorzucili moduł automy żeby było ciaśniej na 2 osoby. Potwierdzam, jest dobrze.
Brzdęk Legacy - musiałem sprawdzić, jako fan brzdęka
Demeter - lubimy z zoną wykreślanki, więc obowiązkowe do sprawdzenia. Siadło
Wyspy Tukana - jw.
Ganges: Roll & Write - całkiem chwalone, więc zakupione okazjonalnie z amazona. Po pierwszej partii wydaje się, że odrobine za bardzo kombosy tam wchodzą i pod koniec ciężko się połapać.
Ark Nova - FOMO mnie kupiło oraz przedstawienie jako TM killer. Nie żałuje
Tortuga 2199 - Po postach na forum i czajeniu się na okazje, wpadło. Głównie kupił mnie fajny deckbuilder. Nie trzeba czaić się na konkretną kartę czy akcje, która pozwala wywalić zbędne karty z talii. Po prostu płacisz i wywalasz. Często brakuje tego w takich grach.
Generalnie mocno występowałem z zakupami, bardziej sprzedaje lub wymieniam na Mathandlu.
Jeśli już coś kupić, to czekam i obserwuje rynek, żeby z drugiej ręki zdobyć. Witryna z grami duża, więc jest w co grać