Teraz mam przerwę, ale tłumaczenie na pewno będzie... kiedyś

Teraz mam przerwę, ale tłumaczenie na pewno będzie... kiedyś
cześć ;D
Cześć, cześć, no przecież pamiętam, nie trzeba mi przypominać co pół rokulemon_curry pisze: ↑06 cze 2023, 23:50cześć ;D
A Ty może potrzebujesz pomocy w tłumaczeniu?Lets_Grajmy pisze: ↑17 cze 2023, 13:45 Dużo czerwonych kart, bo jakieś 90% są powtórkami niebieskich. Wystarczyło pozmieniać ikony i nazwę drużyny.
Tak też czerwone są gotowe, teraz karty szare.
W CV zawsze piszę, że lubię pracę zespołową, ale w rzeczywistości jest zgoła inaczejagt pisze: ↑17 cze 2023, 14:10A Ty może potrzebujesz pomocy w tłumaczeniu?Lets_Grajmy pisze: ↑17 cze 2023, 13:45 Dużo czerwonych kart, bo jakieś 90% są powtórkami niebieskich. Wystarczyło pozmieniać ikony i nazwę drużyny.
Tak też czerwone są gotowe, teraz karty szare.
Czy nie w tym problem, bo chodzi tylko o pracę graficzną?
Bo taki jesteś ciśnięty, jakby co najmniej ktoś Ci za tę pracę płacił..![]()
I jakbyś koniecznie musiał to zrobić Ty.
Ha. W cv każdy tak piszeLets_Grajmy pisze: ↑17 cze 2023, 15:20 W CV zawsze piszę, że lubię pracę zespołową, ale w rzeczywistości jest zgoła inaczej![]()
Mam ogromne wątpliwości co do tłumaczenia, w szczególności chodzi o słowa kluczowe, więc jeżeli ktoś ma 23 minuty i potrafi dogadać się z hinduskim helpdeskiem to mogę podrzucić próbki do rewiu.
A, to lepiejLets_Grajmy pisze: ↑17 cze 2023, 15:30 Spokojnie, nie jest tak ciężko. Może się wyraziłem niezbyt jasno. Chodziło mi o to, że wystarczy znajomość angielskiego na poziomie hinduskiego helpdeska![]()
Hej, zrobiłem dość szczegółowe "riwju" i zaproponowałem trochę korekt.Lets_Grajmy pisze: ↑06 lip 2023, 21:34 Instrukcja po polsku do zrewidowania: 2PIB_Instrukcja_PL
Przeczytajcie, jeżeli czegoś nie rozumiecie, jest nieczytelne, są błędy i to co zwykle to dajcie znać poprawię![]()
Czy te zmiany są widoczne dla wszystkich?AnaMan pisze: ↑11 lip 2023, 20:44
Hej, zrobiłem dość szczegółowe "riwju" i zaproponowałem trochę korekt.
Niestety, nieopatrznie używałem tego wbudowanego narzędzia do recenzowania PDF, które okazało się tak tępym i zawodnym grzybem, że musiałem czasem po 3 razy wpisywać, a i tak mam wrażenie, że coś się pogubiło, albo źle umiejscowiło.
Zrobiłem przegląd tej nowej wersji - jest jeszcze klilka błędów i parę alternatywnych propozycji treści.Lets_Grajmy pisze: ↑14 lip 2023, 21:15 Wrzucam link do poprawionej instrukcji głównej. Oprócz waszych sugestii przejrzałem ją jeszcze dwa razy i dokonałem kilku mniejszych zmian. Raczej nic większego.
LINK: Insrtukcja v0.92
"Przewodnik po postaciach" mam zrobiony do literki K. Po poradniku do zrobienia będzie rewers kart i pudełko.