Etherfields (Michał Oracz)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
-
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 31 times
Re: Etherfields (Michał Oracz)
Dobre, nie zwróciłam wcześniej na to uwagi. Uznałabym, że koperta się należy do każdego pudełka SG, ale wydaje mi się, że jest pakowana osobno. Podejrzewam, że może to wynikać z ograniczeń produkcyjnych.
-
- Been thanked: 1 time
Zgłoście się do sklepu, gdzie kupiliście stretch goalsy. Ta koperta jest osobno i np.: aleplanszowki zapomniały jej dodać do zamówienia.
Czy robil ktos reset pierwszej kampaniii?
Jakis czas temu przeszlismy kilka snow i chcialbym wrocic do gry od poczatku jako ze 2.0 przyszlo, czy wystarczy jesli poukladam male i duze karty w kolejnosci?
Jakis czas temu przeszlismy kilka snow i chcialbym wrocic do gry od poczatku jako ze 2.0 przyszlo, czy wystarczy jesli poukladam male i duze karty w kolejnosci?
- Ardel12
- Has thanked: 1371 times
- Been thanked: 2889 times
Dokładnie tak, poukładaj je w kolejności i gra zresetowana. Na stronie wydawcy jest do znalezienia rozpiska kart, bo wiele ma różną liczbę kart jak i zaczynają/kończą się z inną numeracją albo pomijają jakieś literki, więc czase można mieć ździwienie czy czasem wszystko mamy

- grymir
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 2 times
Zakupiłem używaną grę i są tam cztery talie sekretnego trybu dwie w opakowaniach oryginalnych z numerkami 1, 3 a dwie talie mam w woreczkach strunowych bez numerków. Czy ta numeracja jest ważna ?
Tak wiele gier a tak mało czasu
- Ardel12
- Has thanked: 1371 times
- Been thanked: 2889 times
Jak to są talie per bohater(grafiki na tyle kart) to się je tasuje przez użyciem, więc nie.
Nie kojarzę nic innego co byłoby tam osobno.
Orginalnie są cztery talię ponumerowane od 1 do 4 (dla każdej postaci).
Otwierasz/używasz ich w dalszej części gry. Wychodzi na to że ktoś musiał grać na dwie postaci (dlatego woreczki strunowe), a dwie są najprawdopodobniej orginalnie zapakowane. Numeracja nie ma znaczenia, poprostu znajdziesz dopasowaną do swojego bohatera.
Hej, takie pytanie do posiadaczy dodatku dla 5 gracza, miałam pledge po polsku, na folii pudełka naklejka EF-PL, natomiast samo pudełko na zewnątrz angielskie, kod produktu EF-ENG. Czy ten dodatek był niezależny językowo, czy dostałam zły, jak to u Was wygląda?
- brazylianwisnia
- Has thanked: 308 times
- Been thanked: 1099 times
Pudełka wszystkich wersji językowych są po ENG. Też mam kod EN na pudełku a karty zawartość w środku PL.
Sprzedam:Ostatnia Wola+Utrata posady, Arnak, insert Folded Space dla Everdell, Marvel Zombies
forum/viewtopic.php?f=65&t=76430
forum/viewtopic.php?f=65&t=76430
- Leviathan
- Has thanked: 457 times
- Been thanked: 1237 times
- Kontakt: