(Kraków) Spotkania planszówkowe

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Szparagus
Has thanked: 26 times
Been thanked: 5 times

Re: (Kraków) Spotkania planszówkowe

Post autor: Szparagus »

Dawno nie grałem, ale chętnie sobie przypomnę
Awatar użytkownika
sinbad78
Has thanked: 29 times
Been thanked: 98 times

Post autor: sinbad78 »

Tylko tak zostawię i zaproszę serdecznie:
Awatar użytkownika
siemin_
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Post autor: siemin_ »

sinbad78 pisze: 21 wrz 2023, 12:41 Tylko tak zostawię i zaproszę serdecznie:
Kiedy znowu?
Awatar użytkownika
sinbad78

Za tydzień może trzy. Dam tu znać
Tajron

Post autor: Tajron »

Ktos chętny na planszowki w HEXie w środę 04.10 o 19?
Może być terraformacja Marsa
Awatar użytkownika
sinbad78

Zapraszam w tę sobotę

Awatar użytkownika
sinbad78

Kolejne spotkanie 21.10 -14:00

facebook.com/events/1017050476204900
Ostatnio zmieniony 21 paź 2023, 11:19 przez sinbad78, łącznie zmieniany 1 raz.
szymuss
Has thanked: 35 times
Been thanked: 25 times

Post autor: szymuss »

Ja chetnie w domowce pogram w tygodniu albo w weeknedy mam sowja ekipa ale moge sie dolaczyc;p
Awatar użytkownika
ethidium

Re: (Kraków) Granie 25.11.2023

Post autor: ethidium »

Szukam grupy, grupki grającej w planszówki w sobotę 25.11.2023 w Krakowie, do której mógłbym dołączyć.
Będę dostępny po 18.00 na Grzegórzkach, więc moglibyśmy się spotkać w Hex'ie. Mogę dojechać gdzieś indziej.
Gram w prawie wszystko. :)

Ethidium, Wrocławianin w podróży.
Czepiam się DNA i święcę na pomarańczowo (605 nm)
Szparagus
Has thanked: 26 times
Been thanked: 5 times

Post autor: Szparagus »

Mamy 1 miejsce na Diune Imperium, w środę 10.01 o godz 19:00 w Boardowej. Kontakt https://www.facebook.com/groups/4594293 ... 011543901/
Awatar użytkownika
sinbad78

Zapraszam:

Tajron

Post autor: Tajron »

Ktoś chętny do gry np. w Terraformację Marsa w Hexie między 24-28.08?
Awatar użytkownika
sinbad78

Awatar użytkownika
Grzdyll
Has thanked: 91 times
Been thanked: 391 times
Kontakt:

Post autor: Grzdyll »

Nasze piątkowe spotkania planszówkowe na Prądniku Czerwonym całkiem nieźle się nam udają, oczywiście nadal z otwartymi rękami przywitamy wszystkich nowych chętnych. Są wśród nas miłośnicy cięższych i lżejszych tytułów, przychodzą też nastolatki, z pewnością każdy się odnajdzie. Garść szczegółów w dedykowanym wątku i na priv. Zapraszamy!
Misioł
Has thanked: 16 times
Been thanked: 60 times

Post autor: Misioł »

Szukam grupy do regularnego grania pod Krakowem (Wieliczka i na południe). Średnio-ciężkie euro, karcianki, area control. Wybór ze 150 gier. Ja z(e) Gdowa, jestem 30+
medzix
Has thanked: 7 times
Been thanked: 7 times

Post autor: medzix »

Niestety co raz rzadziej udaje się zagrać z ludźmi, z którymi grałem do tej pory, dlatego szukam grupy lub pojedynczych osób do regularnego grywania. Preferuję gry euro, ciężar nie ma znaczenia - bawię się przy Splendorze i bawię się przy Voidfall'u, ważna jest ekipa przy stole. Nie mam też problemu, żeby od czasu do czasu zagrać w coś z klimatem i kostkami, ale raczej w formie pojedynczych scenariuszy, np. MD2, Nemesis.
Zazwyczaj gramy u mnie w wynajmowanym mieszkaniu, mam w miarę komfortowe warunki do grania dla 4 osób, stół 100x160cm, kolekcja ponad 100 gier, Mieszkam w północno-zachodniej części Krakowa, ale nie będzie problemu, żeby podjechać do centrum lub innych dzielnic.
W ramach "zaznajamiania" wolałbym neutralny grunt lokalu planszówkowego :)
Jeśli ktoś chciałby dołączyć do "puli", lub wciągnąć mnie do swojej "puli" to prosiłbym o wiadomość prywatną.
Awatar użytkownika
Grzdyll
Has thanked: 91 times
Been thanked: 391 times
Kontakt:

Post autor: Grzdyll »

medzix pisze: 02 lut 2025, 21:02 Niestety co raz rzadziej udaje się zagrać z ludźmi, z którymi grałem do tej pory, dlatego szukam grupy lub pojedynczych osób do regularnego grywania. Preferuję gry euro, ciężar nie ma znaczenia - bawię się przy Splendorze i bawię się przy Voidfall'u, ważna jest ekipa przy stole. Nie mam też problemu, żeby od czasu do czasu zagrać w coś z klimatem i kostkami, ale raczej w formie pojedynczych scenariuszy, np. MD2, Nemesis.
Zazwyczaj gramy u mnie w wynajmowanym mieszkaniu, mam w miarę komfortowe warunki do grania dla 4 osób, stół 100x160cm, kolekcja ponad 100 gier, Mieszkam w północno-zachodniej części Krakowa, ale nie będzie problemu, żeby podjechać do centrum lub innych dzielnic.
Jeśli ktoś chciałby dołączyć do "puli", lub wciągnąć mnie do swojej "puli" to prosiłbym o wiadomość prywatną.
Zapraszamy serdecznie na nasze piątkowe spotkania na Prądniku Czerwonym, które mają się świetnie. Gramy w bardzo różne gry, zawsze jest też chętna ekipa do czegoś cięższego. W podlinkowanym wątku znajdziesz info, jedynym ograniczeniem jest czas bo pojedyncza "sesja" musi się zmieścić od 17.30 do 21.30. Najlepiej przyjdź z czymś co lubisz w najbliższy piątek, a jeśli chcesz o coś dopytać to pisz śmiało na priv (jak chcesz to podeślę Ci link do naszego profilu na FB gdzie można się też wcześniej na coś umówić konkretnego).
Awatar użytkownika
sinbad78

medzix pisze: 02 lut 2025, 21:02 Niestety co raz rzadziej udaje się zagrać z ludźmi, z którymi grałem do tej pory, dlatego szukam grupy lub pojedynczych osób do regularnego grywania. Preferuję gry euro, ciężar nie ma znaczenia - bawię się przy Splendorze i bawię się przy Voidfall'u, ważna jest ekipa przy stole. Nie mam też problemu, żeby od czasu do czasu zagrać w coś z klimatem i kostkami, ale raczej w formie pojedynczych scenariuszy, np. MD2, Nemesis.
A ja zapraszam w soboty na os. Na Kozłowce. Gramy co tydzień i mamy dwie sale, 8 stołów i czas od 12:00 do 18:00. Mamy więc dużo czasu na dłuższe tytuły i sporo miejsca :)
Umawiamy się na grupie - podajemy tytuł i ilość wolnych miejsc :) - https://www.facebook.com/groups/sobotnieplaszowkiwmam
https://fb.me/e/4dGCFoAXQ - tu aktualne wydarzenie
medzix
Has thanked: 7 times
Been thanked: 7 times

Post autor: medzix »

Dzięki za odzew.
Co prawda weekendy troszkę mniej mi pasują, ale wrzucam oba te wydarzenia na radar i jak będzie okazja to będę się odzywał.
ODPOWIEDZ