Takie lamusowe pytanie "na leniucha" (bo mozna oglądnąć unboxing

), ale i by poznac wasze zdanie:
Czy w retailowym pudle jest miejsce na mate?
Zgaduje, ze nie, bo ani wymiar po zrolowaniu nie pasuje, ani upychanie tam zlozonej w kostke maty nie byloby optymalne. No i przede wszystkim mata nie jest dostepna w retailu.
~~
Ale lekkie rozczarowanie, ze Portal mate wsadzil zlozona w kostke miedzy pudelka do wysylki, a z kazdym dniem rozczarowanie wzrasta, bo nie mam co z nia zrobic. Niby fajna, gruba, obszyta itp, ale bez tuby do przechowywania czuc biede wg mnie. A moze wiekszosc i tak na plasko sklada i na polke?
Po cichu liczylem, ze placac tauzena, to kurier przyniesie jakies cacuszkowe opakowanie jak maty WoP (ktora znow jest ponoc cienka i bez obszycia, ale wydawca jest inny - Ares/Galakta)
~~
Wciaz tez jestem pod wrazeniem CMONowego marketingu, ze dodatki w slusznej cenie to 5 kart i 20figurynek z kolorowymi obreczami. Plus trzy planszetki (bez tekstu). Lamenty na jezykowa zaleznosc i brak PL wersji exclusiva uwazam za mocno przesadzone

(Proxowanie takiego dodatku "na biedaka", za pomoca kosteczek drewnianych wydaje sie bardzo proste...)
Znow patrzac jak ludzie teraz sie rzucaja na tokeny akrylowe i inne addony, SG, to maszynka do krecenia lodow dziala swietnie

Sprzedam (importowane, nowe): Harmony, Courtisans, Sea Salt & Paper, Rivages, Solstis, Tikal, Furnace, Knarr, Eddie z Iron Maiden (zestaw PL pod konkretna gre) +inne