Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Atk pisze: ↑21 lip 2024, 14:08
Chętnie udostępnie swój rabat
Nah.
Brania od kogoś 15% ma dwa problemy:
-Jak wejdzie sprzedaż 1 produkt na 1 konto mamy konflikt interesów
-Pisanie do kogoś o 15% powoduje, że człowiek musi wykonać interakcje z użytkownikiem i często będzie miał jednak czas na przemyślenie swojej decyzji zanim 15procentowiec odpisze
Żegnaj kupowanie pod wpływem, po pijaku czy z nudów
Atk pisze: ↑21 lip 2024, 14:08
Chętnie udostępnie swój rabat
Nah.
Brania od kogoś 15% ma dwa problemy:
-Jak wejdzie sprzedaż 1 produkt na 1 konto mamy konflikt interesów
-Pisanie do kogoś o 15% powoduje, że człowiek musi wykonać interakcje z użytkownikiem i często będzie miał jednak czas na przemyślenie swojej decyzji zanim 15procentowiec odpisze
Żegnaj kupowanie pod wpływem, po pijaku czy z nudów
Też zauważyłem już dawno, ze w takim stanie nie wchodzi się w dział sprzedam, a na pewno nie dotyka się działo zamówień zbiorowych
Ostatnio zmieniony 22 lip 2024, 10:25 przez Curiosity, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:cytowanie
Largo pisze: ↑27 sie 2024, 18:59
Pytanie odnośnie programu rabatowego. Miałem nabite 12% i jak zmienił się regulamin to cofnęło mi do 10%. To jakiś błąd z ich strony? O co chodzi?
Pytanie odnośnie programu rabatowego. Miałem nabite 12% i jak zmienił się regulamin to cofnęło mi do 10%. To jakiś błąd z ich strony? O co chodzi?
U mnie rabat został, wygląda to teraz tak:
10,00% rabatu
14.00% rabatu osobistego
Zakup z 23 sierpnia uwzględnił rabat wyższy(po staremu) więc wygląda OK.
Sprzedam:
1% A Game of Strategic Chance (69zł), Weather Machine - metalowe zębatki, Chronicle X(115zł), Namiestnik(29zł), Flame & Fang(129zł),Vagrantsong(264zł), Video Game Champion(169zł)
Przy zakupach w koszyku powinien się pokazywać ten wyższy rabat.
Largo pisze: ↑04 wrz 2024, 17:46
Promocje z okazji urodzin odpalają się jakoś z rana w piątek, czy może dopiero po południu z jakąś nową przedsprzedażą?
Promocje na dodawanie rzeczy do zamówień beda od północy
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
Largo pisze: ↑04 wrz 2024, 17:46
Promocje z okazji urodzin odpalają się jakoś z rana w piątek, czy może dopiero po południu z jakąś nową przedsprzedażą?
Promocje na dodawanie rzeczy do zamówień beda od północy
Gdzieś są konkrety odnośnie promocji z okazji urodzin?
W piątek szaleństwo prezentowe! Ruszy nam nowa przedsprzedaż, ruszy promocja w sklepie, ruszą też rzeczy, których na co dzień nie mamy w ofercie. A do tego do każdego zamówienia dorzucimy prezent: zestaw 5 promek przygotowanych specjalnie na urodziny przez partnerów imprezy: Geek Factor, Gambit TV, Planszeo, Tryb Solo i Zaku Boardgames. Do tego, jeśli zamówisz coś za więcej niż 200 złotych, w paczce znajdziesz także pakiet 25 mini-rozszerzeń do naszych gier. Do tego, jesli w komentarzu do zamówienia wpiszesz nazwę jednego z patronów imprezy, masz szansę na zgarnięcie dodatkowej, polecanej przez tego partnera gry. Cała akcja rusza w piątek, a trwa do niedzieli włącznie. sklep.portalgames.pl zaprasza.
Do tego, jesli w komentarzu do zamówienia wpiszesz nazwę jednego z patronów imprezy, masz szansę na zgarnięcie dodatkowej, polecanej przez tego partnera gry.
Pytanie jakie kody i na jakie gry są?
1. Circadians: Ład Chaosu - zaku Boardgames
Do tego, jesli w komentarzu do zamówienia wpiszesz nazwę jednego z patronów imprezy, masz szansę na zgarnięcie dodatkowej, polecanej przez tego partnera gry.
Gambit, Tryb Solo i KAczmar jeszcze mają swoje promki. Trzeba sprawdzić na ich fb jakie (jak nie zapomne to dodam w edit)
EDIT:
Tryb Solo - Marvel Zombies: Rewolucja Bohaterów
Gambit TV - Weather Machine
Kaczmar - nie znalazłem nic na jego FB
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
gabens29 pisze: ↑05 wrz 2024, 16:35
O której rusza sklepik? Mówili coś dzisiaj na live?
O północy, ale rano mają dodać nowe rzeczy (nie wiem czy do outletu czy do promocji)
japanczyk pisze: ↑06 wrz 2024, 00:10
Cos tych promo o polnocy nie widac
Robinsons się spóżnił parę lat to promocja też się może spóźnić parę dni
Nie wiem na co liczyłem, ale ogólnie totalne dno. Nic ciekawego i jakieś same bzdety wrzucili a zapowiadali jakby mieli wepchnąć tam jakieś mega rodzynki. Opóźnienie mnie wkurzyło, mogłem smacznie pospać niż czekać(odpuściłem jakoś o 0:30).