Zapowiedz odkopanych z piwnicy Portalu rarytasow, to troche kapiszon. Moze jutro na licytacji cos wpadnie, bo i takich staroci, to pewnie nie maja nawet juz praw/licencji by sprzedawac w sklepiku np Cry Havoc
-25% na gry jest spoko, choc jak ktos kolekcjonuje krowy, to ma to samo caly 2024rok
(edit: no nie, bo dzis tez wchodza lojalki, wiec jest lepiej

)
Jedyna wartoscia dodana (dla mnie) sa te promki:
- 5 autorskich od influ (raczej ciekawostka wg mnie, albo dla uber fanow tych influ)
-
losowy wór 25 promek ze sklepiku, przy zakupie ponad 200pln
tu juz jest chyba realna wartosc, a i hazard, bo kazdy moze miec inny wór (no wiadomo, ze jakies najgorsze padaki wpadna jako glowny wypelniacz kazdemu

)
Rodzi to pytanie, czy warto np zasadzic sie na 2 takie wory, mimo, ze regulaminowo przypada tylko jeden na osobe (tu troszke zal, bo moze szarpnalbym sie na Assassina/TMB_outlet, gdybym mial gwarancje kolejnego wora promoskow...) Ale kupowac na "nowym koncie Mamusi" bez wypracowanych rabatow kiepsko juz
Moze tez powstac niebawem rozdawnictwo/wymiana portalowych promek. Bo pewnie nie kazdy bedzie potrzebowal "Serwerownie Molocha" albo Karty rynku z AE
~~
Trzewik tez wspomnial, ze mialy byc rozne fanty z haslem jubileuszowym, ale on mial to ogarnac i dopadla go maniana/lenistwo
Jest tez "nowe logo portalu", ale chodzi raczej o to "oczko" wraz ze stylizowana nazwa wydawnictwa. Rewolucji tu nie ma, wiekszosc nawet nie zauwazy, ze cos zmieniano. (edit: mnie troche drazni wyrownanie obu linijek do lewej, co dalo brzydkie puste pole po prawej, ktore wypelniono kropką

ale czy wysrodkowanie linijek daloby lepszy efekt? pewnie nie, bo tez skosy klujace w oczy)
~~
fyi: w temacie rozdawnictwa rabatow mam "niestety" urlop