W sumie prócz tego, że to COOP to nie ma nic wspólnego. Tutaj dostajesz gotową talię dla bohatera i każdy z nich ma swoje unikalne mechaniki. To już prędzej można by było zestawić z Aeons Endem, bo chociaż karcianka xD W SI budujemy naszą rękę w trakcie gry, tutaj mielimy talię. Nie ma w Sentinelach planszy, nie ma area control. Punktów wspólnych prócz tego, że mi obie zajebiście się podobają brakHorribleNick pisze: ↑23 lis 2024, 19:19 A ja z innej strony, jak to się porównuje do Spirit Island? Nie mam porównania do Marvela, szeroko za to ogrywaliśmy inna gre od GtG

Jak Portal zadba o reklamę to tak, jak nie, to na razie nie widziałem jakiś recek od naszych influencerów, więc może skończyć jak Pętla. Mimo, że bardzo fajna to za rok dostaniecie za 40zł na BF. Pytanie o wielkość druku, trzeba obserwować jak szybko zejdzie u wydawcy(nie w sklepie tylko na stanie).HorribleNick pisze: ↑23 lis 2024, 19:19 I drugie pytanie, czy myślicie, że gra się przyjmie na rynku? Zdziwiłem się mocno na zapowiedź polskiej edycji i mam wrażenie, że jednak jest to dośc niszowy tytuł. Czekać na wyprzedaże?
Grałem, wygodniej by było na 2. Na szczęście gra w obsłudze jest prosta i jak poustawiamy karty w kolejności odpaleń, to ciężko się pogubić. Na pewno nie jest to najwygodniejsza gra do solo, ale prostota akcji sprzyja ogrywania samemu.
A co do koszulek, to na angielskim wydaniu koszulkowałem w koszulki Portalu, bodaj zwykłe i spokojnie wszystkie karty się mieściły w dwóch przegrodach, więc jak nie przeginacie z grubością, to problemu nie powinno być. IMHO sprawdziłem rozmiar pierwszego dodatku i może bez koszulek lub na totalnych szmatkach dałoby się wcisnąć go, bo jest on prawie wielkości podstawki