U nas dzień 61
Jesteśmy po pierwszej walce z Heka lvl4 ..bez strat chociaż już była wizja ciągnięcia obola jak poszedł Backbreaker ,ale nasz tank jest tak pancerny ,ze wlazło 0 ran z tego. Doświadczenie z poprzednich walk i ekwipunek robi jednak robotę i nie daliśmy się wepchnąć w Chasmy.
Mamy za sobą 4 walkę z Pursuerem tj 8 ran . Również bez strat. ( pod koniec walki odblokował mu się Toying ,ale za chwilę i tak padł )
Zastanawiam się czy by go nie ubić w kolejnej ( jak będzie 9 ran wymaganych ) ,ale z drugiej strony po co skoro prawie nic nie robi obecnie nam.
Zbliżamy się do końca . Tytani 15/15 Mamy 1 Earthshakera który robi za tanka . Troche gearu unikatowego wpadło w między czasie .
Mamy jeszcze 2 Laby core i czeka na lepsze czasy. Jakoś ten Mazerunner nie przemawia do mnie tym bardziej ,że
Argo Knowledge obecnie 14/20 i już tylko w to pakujemy...bo story na Max tj 4B czeka na finał
Doom 5 tokenow na 2B więc jest raczej nieźle bo 3ci jeszcze cały nietknięty ,a mamy tech do rollowania dooma więc idzie to wolniej.
W sumie teraz jak jesteśmy dopompowani to Temenos się nie chce pojawić jak na złość i pewnie dopiero się spotkamy na finałowej walce ( tak zakładam ) ,a podobno wypadają z niego dobre fanty. Pytanie co jak ich niezdobędę w C1 ? Mnesis theater trzeba klepac przed cyklem 2?
Jedyne co mnie boli to ,że nie kumam tych kodów centinemates. Jest to opisane tak pokrętnie ,że nie mam się czego złapać i stoimy w miejscu