Tylko, ze w tym przypadku,
karty gotowe do druku w koszulki, to jest cala gra. Nie sa to elementy. Czym innym sa fiszki "paste up" z polskim tekstem, a czym innym (wg mnie) gotowce do druku - z ilustracja calej karty.
Na szczescie wszystko to bylo ujete u mnie w forme zartu, co nawet niektorzy docenili

nikomu z forum piractwa nie zarzucam.
Jednym z pierwszych moich postow tutaj na forum byla proba rozeznania sie w dostepnosci polskiej ksiegi przygod do Magii i Myszy, bo mialem niemiecka tanioche w posiadaniu

Z czasem wielu takich "poszukiwaczy darmowego pdf" tu widywalem

A ja na szczescie dorobilem sie kompletu Myszy PL. Tak jak i kompletu BH. Ale fakt, w obu przypadkach tanio nie bylo.
BH jakiejs tony tekstu nie ma, smialo moznaby "skopiowac" gre-samorobke recznie. Czy to wlepki na oryginaly, czy tez na dowolne tekturki z MtG

Pytanie jak estetyczna chcemy samorobke i ile wylozyc kasy na "bazowy wklad do koszulek"
Inna rzecz, to czy skany tysiecy kart LCG nie moznaby w koszulke zapakowac i cieszyc sie "polonizacja"? Chocby Deadwood, ktore nie wyszlo po polsku

Kazdy te granice stawia w innym miejscu. Ja tam wole oryginal ilustracji, niz bohomaz z domowej atramentowki. A sam tekst, przy odrobinie sprytu, mozna drukowac bezposrednio na karteczkach post-it

Sprzedam (importowane, nowe): Harmony, Courtisans, Sea Salt & Paper, Rivages, Solstis, Tikal, Furnace, Knarr, Eddie z Iron Maiden (zestaw PL pod konkretna gre) +inne