Arydia: The Paths We Dare Tread (Cody Miller)

Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier.
NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
MowMiStefan
Has thanked: 142 times
Been thanked: 318 times

Re: Arydia: The Paths We Dare Tread (Cody Miller)

Post autor: MowMiStefan »

Poochacz pisze: 04 cze 2025, 21:31 Nawet drewniany Squill który wydawał się tylko ozdobą
troche kiepsko jak go oddasz dziecku do zabawy, bo to przeciez tylko ozdoba…
Awatar użytkownika
Poochacz
Has thanked: 160 times
Been thanked: 384 times

Post autor: Poochacz »

MowMiStefan pisze: 04 cze 2025, 22:36 troche kiepsko jak go oddasz dziecku do zabawy, bo to przeciez tylko ozdoba…
Dlatego nauczyłem się niczego nie utylizować odkąd okazało się w Maladum że każdy fragment wypraski odpowiadał poszczególnym poziomom żetonów. Nawet w Łowcach trzymałem ten wisiorek dziękczynny w pudełku dopóki nie skończyłem 🤣
Awatar użytkownika
salaba
Has thanked: 349 times
Been thanked: 565 times

Post autor: salaba »

Jaz tego co pamiętam chyba też na 7 poziomie jestem (?), ale nie pamiętam, bo dawno nie grałam - Arkhamowa obsesja nie pozwala mi przestać ogrywania kolejnej kampanii :D
Co do drewnianego "gadżetu" to wiem, że jest czymś więcej, ale byłam za głupia by odgadnąć zagadkę ;) Tylko nie mówcie jak - kiedyś mnie oświeci lub znajdę wskazówkę.
Z tego skryby w obozie nigdy nie korzystałam, ale nie wykluczam :D
Dhel
Has thanked: 631 times
Been thanked: 574 times

Post autor: Dhel »

U mnie poziom około 7, tez chwile przerwy było, gram z córka, czasem druga dołączy na walkę i już opierdziel dostałem jak chciałem sam trochę podgonić grę :D dalej gra się wybornie, minusem dla mnie tylko bronie, nowa powoduje po prostu zwiększenie ataku o 1 oczko, szkoda że nie pokusili się o jakiś mały dodatkowy efekt, No ale to niewielka ryska na tym genialnym produkcie.
grik81
Has thanked: 45 times
Been thanked: 62 times

Post autor: grik81 »

Ja niestety "wpadłem" w Agemonię (jaka ta gra jest dobra) i przepadłem - stoję na 5 levelu :roll:
ODPOWIEDZ