Proszę o pomoc w znalezieniu gier dla dzieci 4 klasy (10/11 lat) 28 egzemplarzy.
Kwota ma nie przekroczyć 29,90.
Gry na zakończenie roku dla dzieci kl. 4
Re: Gry na zakończenie roku dla dzieci kl. 4
Polecałabym Trio, ale jest poza budżetem. 
W tej kwocie powinien się zmieścić Wirus.
Minus taki, że możliwe, że jest dość popularny i część dzieci będzie go już miała.
Z innych tytułów może Rykowisko albo Criss Cross.
Ta ostatnia z serii Gry do plecaka, więc tak wakacyjnie.
Edit:
Znalazłam grę "Tego nie nauczą Cię w szkole" tytułem też fajna, ale nie grałam więc nie ocenię.
A może któraś gra z serii Dzieci kontra rodzice?

W tej kwocie powinien się zmieścić Wirus.
Minus taki, że możliwe, że jest dość popularny i część dzieci będzie go już miała.
Z innych tytułów może Rykowisko albo Criss Cross.
Ta ostatnia z serii Gry do plecaka, więc tak wakacyjnie.

Edit:
Znalazłam grę "Tego nie nauczą Cię w szkole" tytułem też fajna, ale nie grałam więc nie ocenię.
A może któraś gra z serii Dzieci kontra rodzice?
- JollyRoger90
- Has thanked: 1356 times
- Been thanked: 330 times
Polecił bym Konspirację Uniwersum Abbys - latało to za 19zl ma wyprzedażach, ale teraz widzę że 35zl.
Tak przeglądając oferty sklepów to mam propozycję:
1) Planszostrefa: Robin z Locksley
2) Aleplanszowki (aktualnie kod na 4% zniżki jest): Piątka w kosmosie, Zbuntowane Księżniczki, Monster City, Trucizna, linx
3) AM76: Marvel Rękawica Nieskończoności, Oskubani, Archimedes
Ewentualnie każdemu po armii do Neuroshima Hex
Tak przeglądając oferty sklepów to mam propozycję:
1) Planszostrefa: Robin z Locksley
2) Aleplanszowki (aktualnie kod na 4% zniżki jest): Piątka w kosmosie, Zbuntowane Księżniczki, Monster City, Trucizna, linx
3) AM76: Marvel Rękawica Nieskończoności, Oskubani, Archimedes
Ewentualnie każdemu po armii do Neuroshima Hex
-
- Has thanked: 91 times
- Been thanked: 89 times
Może: https://grybezpradu.eu/pl/p/Archimedes. ... caka/10183
edit: nie zauważyłem, że @JollyRoger90 już ją podał.
W sklepie egmontu jest promocja 30% na wszystko i można w tej kwocie kupić różne rzeczy, m.in. różne gry z serii "Gry do plecaka".
Archimedes nie ma tam wysokiej oceny - poza tym nie wiem czy to dobry pomysł, żeby wysyłać dzieci na wakacje z grą o liczeniu, które raczej kojarzy się ze szkołą.
Ale ja nie znam tej gry, więc może jest spoko.
Wrzucam tu link do przykładowej gry z tej serii, bo na dole strony są linki do innych. Polecam spojrzeć na Polowanie na robale, 7 rund oraz "Ding! ...i pozamiatane".
https://egmont.pl/Polowanie-na-Robale-g ... 865,p.html
Za to nie polecam Lata z komarami, mimo, że fajnie wpisuje się w wakacje. Nie chodzi mi o rozgrywkę, choć też mnie nie urzekła, ale o okładkę. Ilustracja nie jest najszczęśliwsza, a młodzież w tym wieku bardzo szybko może się skupić na domniemanych szczegółach anatomicznych. Może wtedy nie być fajne bycie osobą, która zaproponowała kupno akurat tej gry.
Archimedes nie ma tam wysokiej oceny - poza tym nie wiem czy to dobry pomysł, żeby wysyłać dzieci na wakacje z grą o liczeniu, które raczej kojarzy się ze szkołą.

Ale ja nie znam tej gry, więc może jest spoko.
Wrzucam tu link do przykładowej gry z tej serii, bo na dole strony są linki do innych. Polecam spojrzeć na Polowanie na robale, 7 rund oraz "Ding! ...i pozamiatane".
https://egmont.pl/Polowanie-na-Robale-g ... 865,p.html
Za to nie polecam Lata z komarami, mimo, że fajnie wpisuje się w wakacje. Nie chodzi mi o rozgrywkę, choć też mnie nie urzekła, ale o okładkę. Ilustracja nie jest najszczęśliwsza, a młodzież w tym wieku bardzo szybko może się skupić na domniemanych szczegółach anatomicznych. Może wtedy nie być fajne bycie osobą, która zaproponowała kupno akurat tej gry.