Spółka ZOO (Mateusz Kiszło)

Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier.
NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Awatar użytkownika
Prototypowo
Has thanked: 76 times
Been thanked: 127 times

Re: Spółka ZOO (Mateusz Kiszło)

Post autor: Prototypowo »

WYDAWNICTWO COCONUTSALAD: https://coconutsalad.com/
Awatar użytkownika
michcic
Has thanked: 17 times
Been thanked: 45 times

Re: Spółka ZOO (Mateusz Kiszło)

Post autor: michcic »

Spoiler:
Zagrałem partię 4-osobową (nawet niecałą) i niestety potwierdziło się wszystko co w zacytowanym poście.

Mechanizm rynkowy, który pozwala na taką sytuację (a wręcz do niej zachęca) odważę się nazwać zepsutym. Chciałbym móc czerpać radość z tej gry (jak większość recenzujacych), ale chłodna kalkulacja mi na to nie pozwala.

Zastanawiam się, gdzie leży prawda o tej grze - czy to ja i moi współgracze jesteśmy w błędzie, czy cała reszta. Chciałbym się o tym przekonać, grając z kimś innym, kto udowodni mi, że do takich sytuacji nie będzie dochodziło, ale raczej się to nie wydarzy.

Gratuluję autorowi wydania gry (bo wiem jak o to trudno) i życzę powodzenia przy kolejnych projektach.
Ostatnio zmieniony 23 cze 2025, 16:38 przez Curiosity, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: cytowanie
Członek Stowarzyszenia Pamper - Grupa Testerska - organizatora Designer Camp.
Game developer w wydawnictwie Go On Board.

Dziękuję za pomoc w zakupach: grabash4u, Quaku, Banan2, donmakaron
ODPOWIEDZ