Za GoW jest licencja, poko co martwiłbym się realnie o HEL

Za GoW jest licencja, poko co martwiłbym się realnie o HEL
Oczywiście, że dobrze. W szczególności, że to źródło wspaniałych gier. Poza Arkham LCG właściwe wszystkie najlepsze gry ameri wzięły się ze wspieraczkipsia.kostka pisze: ↑17 cze 2025, 23:01 To wspaniale, ze wspieraczkowy rak nie umrze wraz z CMON, a zainfekowal juz innego planszowego giganta![]()
Żaden bait a sama (subiektywna) prawda
Skąd taka informacja? Bo nawet w FAQ kampanii jest info, ze to tylko angielska wersja, a inne mogą być od lokalnych partnerów.
Nie no wg FAQ, które przechowuje czas aktualizacji to ino z 13 July 2023. Czyli z czasu kampanii.
Dla płynności firmy to dobra zmiana, te dodatki jak i sama gra sprzedają się w retail. w/w Mordred sukcesem sprzedażowy to raczej nie będzie - nie oceniam gry, ta może być świetna.
No ale w czym problem? Przecież tak jak mówisz, wesprzesz kolejny projekt. Mogą Cię dymać ile chcąGizmoo pisze: ↑27 cze 2025, 10:46 Obiecywałem sobie, że nic nie wezmę od CMON i za każdym razem łamałem tę obietnicę.Bo zawsze później się okazywało, że nie dość, że obsuwy znaczne, to jeszcze Portal wyda to taniej i bardziej przystępnej dla postronnych graczy wersji językowej. No i skusiłem się na tego Mordreda, bo miało nie być innych wersji językowych i mieli dostarczyć to w przyzwoitym terminie - lipca 2024. W międzyczasie okazało się, że Portal to wyda. Miałem zatem przynajmniej nadzieję, że dostanę swoją paczuszkę przed polską wersją językową. Tymczasem okazuje się, że Mordred KS przesunięty na Q4 2025.
![]()
Not Cool.