Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witajcie,
powoli delikatnie wkraczam w świat gier planszowo-karcianych.
Zaczęłam dziś czytać co nieco o planszówkach i wybrałam 2 tytuły..a że jutro mamy dzień wolny fajnie byłoby zagrać.
Stąd moje pytanie: czy jest szansa że kupię gdzieś w Tychach w sklepie stacjonarnym Cytadelę i Wilki i owce?
niestety, jedyny sklep w tychach (chyba) nam zlikwidowali :-/ w pszczynie lub w katowicach są sklepy najbliżej (nie znam/nie pamiętam adresów). a z naszej strony zapraszam w każdy piątek od 17:oo do Avanti, pokażemy, nauczymy jak trzeba będzie w niektóre gry grać
kolderek pisze:niestety, jedyny sklep w tychach (chyba) nam zlikwidowali :-/ w pszczynie lub w katowicach są sklepy najbliżej (nie znam/nie pamiętam adresów). a z naszej strony zapraszam w każdy piątek od 17:oo do Avanti, pokażemy, nauczymy jak trzeba będzie w niektóre gry grać
Dzięki śliczne - może i się kiedyś skusze.. narazie chcę poznać je dokładniej
Jakieś 1,5 roku temu kupiłam Puerto Rico (miała to być gra na 2 osoby - nie przekonała mnie wcale a wcale, kilka razy podchodziłam do niej, mam nadzieję że uda mi się zakumać Wilki i Cytadelę to później przeskoczymy na wyższy poziom jazdy - Puerto)
No nic .. może uda mi się w realu czy tesco wyhaczyć a jak nie to pozostają sklepy(już znalazłam i-szop.pl)
Brysia pisze:
Stąd moje pytanie: czy jest szansa że kupię gdzieś w Tychach w sklepie stacjonarnym Cytadelę i Wilki i owce?
Cytadeli raczej nie, ob stacjonarnego sklepu typowo planszowkowego nie mamy... WiO chyba ostatnio bylo w Tesco na Przemyslowej - warto tez zobaczyc we wszelkie rodzaju marketach, bo akurat gry od Granny sa mniej-wiecej stale dostepne ;]
no i oczywiscie w Empiku
Sepelite me facie versa in terram, osculetur me mortuum mundus in culum... | In omnia pericula tasta testicula BGG | Piwo i Planszówki Blog | Fanpage na FB
Cześć. Trochę z opóźnieniem, ale mam w ramach podziękowań kopie "Show Businessu" dla wszystkich testerów . Rodzina wyjechała na urlop, więc wszystko wskazuje, że mógłbym z grami podjechać do Tychów w najbliższy piątek. Dajcie znać, kto jest zainteresowany i kto będzie w piątek, żebym wiedział ile tego wziąć. Pozdrowienia
Ja z chęcią zobaczę jak ostatecznie wygląda Twoje dzieło. Jestem też ciekawy, jakie masz wrażenia z całego procesu tworzenia i czy będą jakieś nowe gierki.