Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hmm, szykuje się tyle osób, że Fiese Freunde zaczyna być sensowne - brać?
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
Orajt, to jednak tym razem się nie zjawimy, tak dla niespodzianki. Następnym razem wcześniej się deklarował będę
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
W ten piątek Kasia wybywa na terraAkademikon, ja siedzę w robocie do 18 - to zanim się doturlam będzie 19 albo i później, zależy jak z mojego zadupia pracowego autobusy będą śmigać - wolę więc się nie deklarować w tym tygodniu..
kwiatosz pisze:W ten piątek Kasia wybywa na terraAkademikon, ja siedzę w robocie do 18 - to zanim się doturlam będzie 19 albo i później, zależy jak z mojego zadupia pracowego autobusy będą śmigać - wolę więc się nie deklarować w tym tygodniu..
Ależ jak najbardziej - jest to deklaracja, że na nic się nie umawiam i nie należy mnie w żaden sposób uwzględniać w planach - jeśli się pojawię to siądę do czegoś przy czym będzie miejsce, a jak nie będzie to nie - naprawdę nie wyczytałeś tego wszystkiego, co teraz właśnie piszę po raz drugi
kwiatosz pisze:Ależ jak najbardziej - jest to deklaracja, że na nic się nie umawiam i nie należy mnie w żaden sposób uwzględniać w planach - jeśli się pojawię to siądę do czegoś przy czym będzie miejsce, a jak nie będzie to nie - naprawdę nie wyczytałeś tego wszystkiego, co teraz właśnie piszę po raz drugi
Wyczytałem! Przecież to co napisałem, to była pochwała
Ja się zadeklaruje że będę. Chętnie bym zagrał w Le Havre albo Merchant&Marauders. Ale się oczywiście dostosuję co by jak najwięcej osób zagrało. Kto będzie jeszcze?
skorpion pisze:Ale jeśli będziesz mógł to się pojawisz czy też na pewno nie przyjdziesz?
Ink, ty się zjawiasz?
Wychodzi na to, że się nie zjawiam.
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
Goddamn, a ja bym się zjawił o 18:30, zwłaszcza że chcę przetestować Resistance w końcu w wersji Portalowej. Damn...
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
skorpion pisze:Ja zamierzam byc i ze swoim siostrzencem. Bedziesz Ink?
Będę.