1. Czy Pole Startowe działa jak ściana?
2. Czy obca Baza działa jak ściana na moje pionki?
Glik
Re: Glik
I jeszcze:
3. czy krawędź planszy działa jak ściana? chyba nie było sprecyzowane w wydaniu Portalu
3. czy krawędź planszy działa jak ściana? chyba nie było sprecyzowane w wydaniu Portalu

Tu nie sprawdzę, mogło nie być, ale oczywiście działają jak ściana... inaczej byłby hardcore 

- FortArt
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 23 times
- Kontakt:
"Nie można przesunąć ostatnio poruszonego Strażnika"
Ostatniego jaki ruszył mój przeciwnik czy ostatniego w ogóle? Dla przykładu rywal przestawił/postawił strażnika A, teraz ja w mojej turze ruszam strażnika B, czy teraz w tej samej turze już wolno mi przesunąć A?
A poza tym kolejna Twoja gra w mojej kolekcji i kolejny zachwyt. Glik jest fenomenalny!
Ostatniego jaki ruszył mój przeciwnik czy ostatniego w ogóle? Dla przykładu rywal przestawił/postawił strażnika A, teraz ja w mojej turze ruszam strażnika B, czy teraz w tej samej turze już wolno mi przesunąć A?
A poza tym kolejna Twoja gra w mojej kolekcji i kolejny zachwyt. Glik jest fenomenalny!
Tak, to prawda, że w planszówkach najważniejszy jest klimat - klimat planszy, pionków, żetonów, kart i kostek.
Tak, wolno. Potem możesz nawet znowu tego B.FortArt pisze:Ostatniego jaki ruszył mój przeciwnik czy ostatniego w ogóle? Dla przykładu rywal przestawił/postawił strażnika A, teraz ja w mojej turze ruszam strażnika B, czy teraz w tej samej turze już wolno mi przesunąć A?

Dziękuję bardzoFortArt pisze:A poza tym kolejna Twoja gra w mojej kolekcji i kolejny zachwyt. Glik jest fenomenalny!