[Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
Re: [Tychy] Spotkania planszówkowców w Avanti
To sobie pogramy we dwójkęEvenfall pisze:Tak, ja będę.

Krótkie podsumowanie:
Byłem ja, Evenfall, Kacik, Mercol. Graliśmy najpierw w Faunę, potem w Conquest of Nerath. W trójkę, bo Mercol zdecydował, że dołączy do grupy grającej w Cashflow.
Potem doszedł jeszcze jeden kolega (nie pamiętam ksywy) ze swoją dziewczyną, też zagrali w Faunę.
Byłem ja, Evenfall, Kacik, Mercol. Graliśmy najpierw w Faunę, potem w Conquest of Nerath. W trójkę, bo Mercol zdecydował, że dołączy do grupy grającej w Cashflow.
Potem doszedł jeszcze jeden kolega (nie pamiętam ksywy) ze swoją dziewczyną, też zagrali w Faunę.
Hej. Coś tu tak cicho i pusto...
Będzie ktoś w ten piatek?
Będzie ktoś w ten piatek?
między pionek. mdk na barlickiego w gliwicach. najbliższy weekend.Raven85 pisze:co? gdzie? kiedy?
będzie ktoś w piątek?
tak.
Hej hej:) Mogłabym się dowiedzieć czy w Kawiarni Avanti w Tychach organizowane są jakieś turnieje gier rpg itp? czy jakieś rozgrywki są tam przeprowadzane? w jakich dniach? o jakiej godzinie?
PS. Jeśli te wszystkie informacje były już wcześniej napisane we wcześniejszych postach, to sorryyy ale jest ich dość dużo do przeczytania
.
Pzdr
PS. Jeśli te wszystkie informacje były już wcześniej napisane we wcześniejszych postach, to sorryyy ale jest ich dość dużo do przeczytania

Pzdr
hejo 
chyba żadne turnieje gier nie są organizowane w kawiarni
a i sesję rpg, ciężko grać w kawiarni przy takim hałasie i innych przeszkadzaczach(?!) 
ale spotykamy się towarzysko w każdy piątek od 17:OO do 22:OO i gramy w różne gry planszowe czy karciane. przynosimy to co mamy (nie wszystko) i dla zabawy, rywalizujemy ze sobą.
serdecznie zapraszamy

chyba żadne turnieje gier nie są organizowane w kawiarni

ale spotykamy się towarzysko w każdy piątek od 17:OO do 22:OO i gramy w różne gry planszowe czy karciane. przynosimy to co mamy (nie wszystko) i dla zabawy, rywalizujemy ze sobą.
serdecznie zapraszamy

-
Potrzebuje na piątek przeciwnika do A Few Acres of Snow, ktoś się deklaruje? Będę ok. 18, a rozgrywka trwa ok 2h.
A co to takiego?Uesugi Kenshin pisze:Potrzebuje na piątek przeciwnika do A Few Acres of Snow, ktoś się deklaruje? Będę ok. 18, a rozgrywka trwa ok 2h.