[Tychy] Spotkania planszówkowców w Wenecji
-
-
Re: [Tychy] Spotkania planszówkowców w Avanti
i ja będę ok. 18 i wezmę "A Few Acres of Snow". Jar to taka gra wojenna o wojnie angielsko - francuskiej w Ameryce północnej z mechaniką budowania talii, kolonizacją, oblężeniami, rajdami indian itp (na 2 osoby)
Będę dziś, Evenfall pewnie też. Ktoś jeszcze przyjdzie?
po co się pytasz jak potem i tak nie przychodziszNeurocide pisze:Czy ktoś będzie dziś?

Bo dwie osoby napisały, że może będą - uznałem, że może to 50% szans. Oznacza to, że jest 25% szans, że będą obaj, że 50% szans, że będzie choć jeden oraz 25% szans, że nie będzie nikogo. Uznałem, więc że w ten osotatni weekend - bądź co bądź przed wszystkimi świętymi ludzie będą zajęci wyjazdami (wiesz to Tychy - 90% mieszkańców to przyjezdni z całej Polski).
Sprzedam: Arkham Horror - edycja PL - Cena: 130 pln
rozumowanie wydaje się nawet logiczne, ale tym sposobem to może uda Ci się przyjść tak gdzieś za rok( choć nawet w tym okresie nie liczyłbym na otrzymanie potwierdzen od ludzi że będą )
-
Będę jutro na 90% i szukam chętnego do rozgrywki w Juliusza Cezara (bloczkowa gra Columbii)
link dla zainteresowanych do bgg:
http://boardgamegeek.com/boardgame/37836/julius-caesar
Proszę o deklaracje, decyduje kolejność zgłoszeń
link dla zainteresowanych do bgg:
http://boardgamegeek.com/boardgame/37836/julius-caesar
Proszę o deklaracje, decyduje kolejność zgłoszeń

ja będę.
wiadomość dla nowego kolegi co był ostatnio: mam kartę do NA CHWAŁĘ RZYMU (specjalne wydanie ze ŚGP), mogę ci ją dać, mnie nie jest potrzebna
wiadomość dla nowego kolegi co był ostatnio: mam kartę do NA CHWAŁĘ RZYMU (specjalne wydanie ze ŚGP), mogę ci ją dać, mnie nie jest potrzebna

Będę dziś na 80% i przyniosę Cosmic Encounter oraz Glen More.