Będę za tydzień i od razu piszę się na Grę o Tron :> Brakuje jeszcze dwóch osób :>
A to Ty byłaś? Chciałem zagrać w to Drako ale nie było widać, to wam pokibicowałemSenthe pisze:Xaric - fajny pomysł, fajne miejsce, to i chętnie przychodzą ludzie - strasznie sympatycznie Wam to wyszło. Przyszłam za późno, pobawiliśmy się tylko Mr Jackiem i musieliśmy zmykać, ale wygląda to świetnie
Nieoficjalnie od 11 do 20. O której godzinie może być start Gry o Tron?Senthe pisze:To ja byłamPrzyznaję, Drako się schował u mnie w dużym plecaku... To do nadrobienia
. Pierzasty - a nie pisałbyś się na GoT?
Nie ma siły, za tydzień wyciągam Zbyszka z domu i przychodzimy wcześniej. Oficjalnie spotkanie jest 13-18, ktoś wie, jak to wygląda nieoficjalnie? ;>
I ja chciałem podziękować wszystkim za grę, miło spędzony czas i cierpliwość w tłumaczeniu zasad.Atamán pisze:I ja dziękuję za grę. Gra jest epickaschizofretka pisze:Dziękuję wszystkim za partię Runewarsów i mam nadzieję, że te 6.5h nie były koszmarem. Następnym razem trzeba będzie jednak zacząć o 12 by skończyć, ale to nie za tydzień raczej![]()
Czas przy niej minął mi strasznie szybko, ale to jednak za duży kaliber jak dla mnie. Po 6h gry byliśmy w połowie rozgrywki. Mimo iż doceniam grę, to jednak nie mam zamiaru już więcej do niej siadać, no chyba, że po kilku miesiącach do niej zatęsknię.![]()
Mechanizm bitew jest wg mnie rewelacyjny. Są może jakieś krótsze gry, w których jest zastosowane coś podobnego? Losowość w czasie gry taka jaką lubię, daje trochę emocji, ale nie wpływa na grę jakoś za mocno.
Potwierdzam!michal1misiekk pisze:6.XI Nadchodzi zima:)
Czekam zatem na potwierdzenieSenthe pisze:Myślę, że w okolicach 12, ale muszę to jeszcze skonsultować...
Descent na pewno będzie! Mamy już trzech graczy, którzy pojawią się na 99% + Ty. Podaj mi proszę swój nr telefonu na PW. Jutro ustalę dokładniej, czy będzie od 12 czy od 13.schizofretka pisze:Jeśli Descent się nie zbierze, to ja GoT +CoK się będę pisał.
Wszystko wskazuje na to, że Descent wam się uda, więc na razie Ciebie nie liczę do składu?schizofretka pisze:Jeśli Descent się nie zbierze, to ja GoT +CoK się będę pisał.
To wpadaj na 12. do Traffic Clubudelavey pisze:Na gre o tron przyjde zawsze.
Jeśli im wypali, to pewnie przyniosą znowuschizofretka pisze:Osiołkowi w żłoby dano... Na descenta umawiałem się wcześniej, więc ma pierwszeństwo, ale mam nadzieję, że w GoTa też będzie okazja wkrótce zagrać.
chętnie zagram z początkującymi.tadzikg pisze:poczatkujacy moze dolaczyc?