Będę w okolicach 13-14, do 16.30. Do zobaczenia

GrzeL pisze:Zasady znam obu gier.makoleon pisze:Ja przyniosę Caylusa i Ora et Labora. Może uda się w obie gry zagrać. Jakby jeszcze wszyscy znali zasady, to byłaby szansa. I od której? 12? 13?tadzikg pisze: To kto jest w niedziele?
A, jak się wstrzymuję z grą, w którą chciałbym zagrać bo w piątek robimy OeL to jak mi podejdzie to ja będę za tym ;]
Nie wiem czy zdążę na 12:00, ale o 12:30 już powinienem być, więc możemy umówić się, iż przychodzimy kilka minut po 12, aby o 12:30 zacząć grę.
Czyli jutro od 13 w takim razie. Ale żeby już tak o 13 zacząć:-)tadzikg pisze:
Jestem za OeL wariant normalny, a i ustawmy się na 13, co by obiad zjeść przed spotkaniem ;]
piotrsmu pisze:niestety nie pojawię się na spotkaniu w niedziele
Super, mamy już zatem mini skład na styczeń. Chętnie bym poznał drugą edycję.schizofretka pisze:Trzymam za słowo! Mogę przynieść 2ed.Senthe pisze:Za tydzień to mnie nie będzie... W takim razie trzeba będzie umówić się w styczniu
Mogę przyjść.Pierzasty pisze:W tą niedzielę (pojutrze) prowadzę Descenta ze wszystkimi dodatkami (scenariusz, nie kampania). 2 miejsca wolne! Jeśli ktoś chce dołączyć, to proszę o tel (880 147 933) / maila / PM. Początkujący OK ale mają się zaznajomić z instrukcją do podstawki (JITD, do ściągnięcia na stronie FFG).
Aha, zaczynamy o 11:30, nie o 13:00!
To jak jutro z Cywilizacją? Ja i tadzikg będziemy. GrzeL też będziesz? Ktoś inny też chętny?tadzikg pisze:Niedziela 18.12.2011. godz. 13
Cywilizacja Poprzez Wieki
tadzikg
GrzeL
makoleon
jest jedno miejsce, chyba że Grzesiu się wyłamie ;]
Dograliśmy rzutem na taśmę:-). Gra, jak dla mnie, z każdą partią jest coraz lepsza. Idealnie nadaje się na wypełnienie całego niedzielnego popołudnia. Może kiedyś zagramy razem, co?Pierzasty pisze:I co z tą Cywilizacją? Dograliście do końca? Widziałem, że oprócz nas tylko Wy zostaliście chyba do samego zamknięcia...
Haha, to tak jak mymakoleon pisze:Dograliśmy rzutem na taśmę:-). Gra, jak dla mnie, z każdą partią jest coraz lepsza. Idealnie nadaje się na wypełnienie całego niedzielnego popołudnia. Może kiedyś zagramy razem, co?
Mage Knight jest bardziej skomplikowany od Eclipse?schizofretka pisze:Mogę przynieść i zagrać w:
1. Vampire: Prince of the City. Od czasu do czasu ktoś zgłasza chęć gry, ale potem sprawa umiera. Nie odpuszczę tej grze.
2. Mage Knight. Max 3 osoby, obowiązkowo przeczytana instrukcja/wprowadzenie, bo ja jej jeszcze nie ogarniam (nie grałem)
3. Eclipse. Też jeszcze nie grałem, ale ta jest przynajmniej znacznie mniej skomplikowana
Zastanowię się. Trochę zależy od tego, czy Fretka przyniesie MK w piątek do Agresora.Borro pisze:Pierzaku, a moze Descent? ;>
Mniej więcej kiedy? Wolałbym nie dowiedzieć się w niedzielę, że graliśmy w piątekschizofretka pisze:Kiedy zagramy określi się pod koniec tygodnia, bo zależy to od zgłoszeń, zwłaszcza na inne tytuły, w szczególności na wampira (tłumaczenie oczywiście możliwe).