Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pierzasty pisze:Właśnie o to mi chodziło. Trolla pominę milczeniem
Jeden żartobliwy post i już wyzywasz mnie od trolli? Zastanów się nad swoją kulturą wypowiedzi. Zrozumiałem Twoją wypowiedź, że nie uważasz, że eurówki mogą być grami strategicznymi. A nazywanie mnie trollem i pisanie, że pominiesz mnie milczeniem, to nic innego jak sztuczka, w której niby nic nie piszesz, a tak naprawdę Ty jesteś trollem. Yyygaa, uuuu. Więc też cię pominę milczeniem
Moje blogowanie na ZnadPlanszy.pl
Na BGG jako GekoPL. Ja tu tylko moderuję, żaden ze mnie administrator.
Pierzasty pisze:Właśnie o to mi chodziło. Trolla pominę milczeniem
No dobra. Jakby co - jestem chętny, wspomniane gry mogę przynieść. Śledzę ten wątek, jak będą chętni to się namówimy.
Tylko czy Traffic nie działa na zasadzie "jak zamówisz to przymykają oko na gry". Bo na Solcu jest kawiarnia, gdzie gry nawet wypożyczają. Mają jakieś abstrakcyjne, rodzinne (Osadnicy z Kataną), ale pewnie można własnego coś przynieść. Stoły na zdjęciach wyglądają OK. Jest 2 PLN od gracza chyba i można siedzieć.
Kupię:Dark World: Dragon's Gate / Schwarze Auge Tal des Drachens (stary dungeon-crawler)
Gabriel pisze:Jest granie w tę niedzielę (19 lutego)? Jest gdzieś podgląd listy gier jakie macie?
Jestem ciekaw, czy znaleźliby się chętni na np.: Caylusa (3), Assyrię (4), Amyitis (3), Przez Pustynię (3), Eufrat i Tygrys (4) - jakieś takie bardziej "eurowate" gry?
Ja chętnie w Caylusa zagram. Równie chętnie zagrałbym też w Ora et Labora albo Puerto Rico. Wymienione gry mogę przynieść.
Zgłaszam się do Caylusa, a po nim miałbym ochotę poznać Puerto Rico xD
Człowiek nie potrzebuje żadnej religii, gdy nie ma problemów.
makoleon pisze:
Ja chętnie w Caylusa zagram. Równie chętnie zagrałbym też w Ora et Labora albo Puerto Rico. Wymienione gry mogę przynieść.
Ja jednak jutro nie przyjdę, bo idę na imprezę dziś i nie wiem czy jutro dam radę przyjść. A po drugie, to byłem tydzień temu i dziewczyna mi powie, że oszalałem chyba, że co tydzień chcę chodzić grać, więc muszę przystopować:-P. Za tydzień powinienem się pojawić za to:-)
makoleon pisze:
Ja jednak jutro nie przyjdę, bo idę na imprezę dziś i nie wiem czy jutro dam radę przyjść. A po drugie, to byłem tydzień temu i dziewczyna mi powie, że oszalałem chyba, że co tydzień chcę chodzić grać, więc muszę przystopować:-P. Za tydzień powinienem się pojawić za to:-)
PANTOFLARZ XD
czyli nici z gry cholera będę się musiał pouczyć do egzaminu...
Ja byłbym chętny, mógłbym jeszcze 2 osoby przyprowadzić - brakuje nam notorycznie kompletu 4 do tej gry. Tylko nie wiem czy ta niedziela, ale na przyszłość na pewno możemy się umówić. Mogę przynieść grę. Jeżeli chcesz się jakoś ustawić na jakąś niedzielę to daj znać na PW.
Kupię:Dark World: Dragon's Gate / Schwarze Auge Tal des Drachens (stary dungeon-crawler)
Ktoś chętny na granie w niedzielę? Przyniosę K2 z kafelkami lawiny, Puerto Rico. Mogę też wziąć Agricole, Caylusa albo Ora et labora.
Na razie jestem chętny ja i GrzeL.
tadzikg pisze:Jak czasowo kształtuje się Runewars? Miałbym ochotkę Puerto Rico spróbować ;] (po)
Oj, nie nastawiaj się. Ja wolę grać w wariant epicki, bo standardowy potrafi się skończyć bardzo nagle, ale jest on odpowiednio dłuższy - myślę, że 6h trzeba liczyć spokojnie. Może się skończyć wcześniej przy dobrych wiatrach i sprawnej grze, ale ostatnio się przed ósmą nie wyrobiliśmy (start o 12).
Na razie chętny jesteś ty i macek ma się zdecydować, więc brakuje jeszcze półtora gracza znowu
Ja bym chciał do ciemnej nocki tak układać z wami razem,
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek! Mogę przynieść
tadzikg pisze:Jak czasowo kształtuje się Runewars? Miałbym ochotkę Puerto Rico spróbować ;] (po)
Oj, nie nastawiaj się. Ja wolę grać w wariant epicki, bo standardowy potrafi się skończyć bardzo nagle, ale jest on odpowiednio dłuższy - myślę, że 6h trzeba liczyć spokojnie. Może się skończyć wcześniej przy dobrych wiatrach i sprawnej grze, ale ostatnio się przed ósmą nie wyrobiliśmy (start o 12).
Na razie chętny jesteś ty i macek ma się zdecydować, więc brakuje jeszcze półtora gracza znowu
Jeżeli nie będzie ekipy to ja się dopisuje do michała i grześka
A to w takim razie ja się jeszcze zgłoszę, żeby tylko pół gracza brakowało
Rozpatrując najgorszy możliwy wariant: naprawdę nie ma sensu grać w trzy osoby?
Niby można, ale wiadomo jak jest z grami otwartego konfliktu na 3 graczy. Z Runewars jest lepiej, bo tej wojaczki jest mniej, ale zawsze ktoś ma lżej niż ktoś inny.
Ja bym chciał do ciemnej nocki tak układać z wami razem,
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek! Mogę przynieść