Warszawa - Traffic Club - niedzielne granie
Re: Warszawa - Traffic Club - niedzielne granie
My (3 osoby) planujemy wpaść jutro, właśnie na grę o tron, więc jeśli są jeszcze miejsca to my chętnieMacek pisze:Gra o Tron 2ed PL. Proponuję start 12.00
1. Macek
2. Vandal
3-6 wolne

Mogę przynieść grę jeśli trzeba (2ed PL)
e.Paku pisze:My (3 osoby) planujemy wpaść jutro, właśnie na grę o tron, więc jeśli są jeszcze miejsca to my chętnieMacek pisze:Gra o Tron 2ed PL. Proponuję start 12.00
1. Macek
2. Vandal
3-6 wolne
Mogę przynieść grę jeśli trzeba (2ed PL)
W takim razie jest ju 5 osób. Jest szansa na komplet

1. Macek
2. Vandal
3-5. e.PAku
6. Wolne
tylko GOT jutro????? Ludzie co jest???? jestem ze znajomym, jakies propozycje?????
Człowiek nie potrzebuje żadnej religii, gdy nie ma problemów.
Czyli brakuje jeszcze jednej osoby do kompletu.
Ewentualnie możemy spróbować rozgrywką z takim modem zaproponowanym na forum BGG:
"....I went with the standard 5er setup, but flipped over Sunspear and Yronwood and made them impassable (but Starfall could still be conquered, since it's an interesting battleground for Tyrell/Baratheon). Still fits the theme, since the Dornishmen would probably stay neutral, but not let anybody touch their capitals"
Ewentualnie możemy spróbować rozgrywką z takim modem zaproponowanym na forum BGG:
"....I went with the standard 5er setup, but flipped over Sunspear and Yronwood and made them impassable (but Starfall could still be conquered, since it's an interesting battleground for Tyrell/Baratheon). Still fits the theme, since the Dornishmen would probably stay neutral, but not let anybody touch their capitals"
Niestety musimy odwołać GoTaMacek pisze:Czyli brakuje jeszcze jednej osoby do kompletu.

Okazało się że będziemy jednak we czwórkę, czyli był by idealny komplet, ale dziewczyna kolegi musi uciekać po dwóch godzinach, a poza tym będziemy mogli dotrzeć dopiero na 13. W 2h nie wyrobimy się w GoT, nie ma szans

Więc będziemy musieli się niestety umówić na inny dzień (mam nadzieję).
Przepraszamy za zamieszanie.
Drodzy Grafficiarze, jako sieroty pod odwołanej Kostce chcilibyśmy wstąpić po raz pierwszy w niedzielę. Czy będzie problem, żeby zacząć już o 11:00? Jesteśmy trochę ograniczeni czasowo "od dołu", stąd taka godzina. Przybywamy od razu silną 4-osobową ekipą i chętnie dobierzemy dwóch żądnych potęgi i bogactw Westeros do GoTa 2ed:)
- Pierzasty
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
O 11-ej to się Traffic otwiera, więc liczcie się z niewielkim opóźnieniem 
Ze swojej strony będę z Diuną albo Descentem, zależy jak dopiszą ludzie. Chętnych na któreś z nich proszę o PM.

Ze swojej strony będę z Diuną albo Descentem, zależy jak dopiszą ludzie. Chętnych na któreś z nich proszę o PM.
Ja bardzo chętnie. Mógłbym być 11.30iapetus pisze:Drodzy Grafficiarze, jako sieroty pod odwołanej Kostce chcilibyśmy wstąpić po raz pierwszy w niedzielę. Czy będzie problem, żeby zacząć już o 11:00? Jesteśmy trochę ograniczeni czasowo "od dołu", stąd taka godzina. Przybywamy od razu silną 4-osobową ekipą i chętnie dobierzemy dwóch żądnych potęgi i bogactw Westeros do GoTa 2ed:)
A zatem mamy pełen skład z Mackiem i Vandalem. Start o 11:30. Niech Siedmiu będzie z Wami:)
witam, jakby dwa miejsca się zwolniły ew. jedno to ja się pisze na Grę o Tron z dziewczyną, aczkolwiek ostrzegam że nie graliśmy także jeśli nie chcecie nowicjuszy to spoko :)a jeśli nie w ten weekend to w przyszły
Dzięki wszystkim za partyjkę w AGoT. Szczególne podziękowania dla domu Martellów za ten nóż w plecy po którym nie pozbierałem się już do końca gryiapetus pisze:Drodzy Grafficiarze, jako sieroty pod odwołanej Kostce chcilibyśmy wstąpić po raz pierwszy w niedzielę. Czy będzie problem, żeby zacząć już o 11:00? Jesteśmy trochę ograniczeni czasowo "od dołu", stąd taka godzina. Przybywamy od razu silną 4-osobową ekipą i chętnie dobierzemy dwóch żądnych potęgi i bogactw Westeros do GoTa 2ed:)

Gdybyście w najbliższym czasie planowali jakieś spotkanie to dajcie znać.
Czy ktoś reflektowałby na SM Civilization PL lub AGoT,Kupcy i Korsarze lub ewentualnie Battlestara podstawkę? Start ok 11.30-12.00
Witam,
piszę się na najbliższą niedzielę na Grę o Tron, mogę przynieść egzemplarz (2 edycja).
piszę się na najbliższą niedzielę na Grę o Tron, mogę przynieść egzemplarz (2 edycja).
-
- Been thanked: 7 times
Wstępnie piszę sie na M&M (mogę przynieść), w drugiej kolejności GoTa.
Ja bym chciał do ciemnej nocki tak układać z wami razem,
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek!
Mogę przynieść
Ale dajcie nowe klocki, albo zmieńcie ten obrazek!
Mogę przynieść
No to jak na razie mamy:
Gra o Tron (tylko 6 osób):
1-2. Macek
3. Dewiatan
4. wstępnie Schizofretka
5. wolne
6. wolne
lub Kupcy i Korsarze (mam PL i chciałbym przetestować dzieło Rebela
):
1. Macek
2. wstępnie Schizofretka
3. wolne
4. wolne
Gra o Tron (tylko 6 osób):
1-2. Macek
3. Dewiatan
4. wstępnie Schizofretka
5. wolne
6. wolne
lub Kupcy i Korsarze (mam PL i chciałbym przetestować dzieło Rebela

1. Macek
2. wstępnie Schizofretka
3. wolne
4. wolne
Ja się bardzo wstępnie wpisuję na obie gry. Zważywszy na premierę nowego sezonu preferowałbym GoT. Próbuję sklecić swoją ekipę, ale jak nie pójdzie to możecie mnie dopisać:) Dzisiaj wieczorem potwierdzę.
- SuperTramp
Witam,
Od niedawna mieszkam w Wawie i jestem gorącym zwolennikiem planszy. Nie znam tu jednak nikogo, w związku z tym dałoby rade się wkręcić do Was na jakieś posiedzonko?:). Aktualnie posiadam dużo wolnego czasu więc każdy dzień mi pasuje w zasadzie.
Od niedawna mieszkam w Wawie i jestem gorącym zwolennikiem planszy. Nie znam tu jednak nikogo, w związku z tym dałoby rade się wkręcić do Was na jakieś posiedzonko?:). Aktualnie posiadam dużo wolnego czasu więc każdy dzień mi pasuje w zasadzie.
Moja wishlista:
https://boardgamegeek.com/wishlist/SuperTramp
- Pierzasty
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Wiesz że Traffic jest ogólny?SuperTramp pisze:Witam,

- SuperTramp
Do Traffica mam chyba najbliżej, więc może wpadnę w sobotę lub niedzielę. Trzeba coś swojego przynosić? W jakich godzinach gracie?
Moja wishlista:
No i udało się zebrać ekipę, także Macek muszę podziękować za udział w twej grupie. Ale... brakuje nam szóstego do Gry o Tron! Zatem zapraszam chętnego na 11 w niedzielę:) SuperTramp, może się skusisz? Będziemy ponownie mieli GoTowe dziewice (jak to brzmi;), więc zapraszam też świeżaków.